Care sunt cele mai noi jucarii paw patrol?

0 Shares
0
0
0

Parintii care isi doresc sa isi surprinda copilasii cu cele mai interesante si la moda jucarii, cu siguranta isi pot indrepta atentia spre figurinele Paw Patrol, despre care vom discuta in urmatoarele randuri ale acestui articol, si vom veni cu cateva propuneri interesante pentru cei care cauta asemenea jucarii.

Camion de constructie pentru salvare finala

Un salvator final solicita un camion de constructie pentru salvare finala! Acest basculant complet echipat are toate caracteristicile pline de actiune pentru care copiii au nevoie pentru a-si crea propriile misiuni PAW Patrol Ultimate Rescue cu moloz! Apasati ecusonul PAW Patrol din partea de sus a acestui camion pentru a activa luminile si sunetele intermitente, apoi folositi rotile de lucru pentru a merge la salvarea finala! Dati obstacole cu mingea care se leagana si balanseaza si ridica obiecte grele cu buzunarul din fata pentru a salva ziua!

Cu spatiul pentru toti cei sase pui la bord, copiii pot aseza molozul in cabina si il pot face sa roteasca macaraua sau sa foloseasca buzunarul lateral pentru a ridica si scoate obiectele. Copiii pot folosi patul de gunoi in miscare pentru a transporta sarcini grele in misiunea lor de salvare finala!

Pentru misiuni mobile, detasati mini role cu abur si incepeti sa alergati! Puteti atasa orice alte vehicule Ultimate Rescue Mini, la camionul de constructie final pentru a pune in scena o misiune epica! Echipati-va cu moloz si mergeti la o salvare finala cu camionul de constructie final!

Caracteristici

CAMIONUL DE CONSTRUCTIE ULTIMATA: lasati-va copilul sa isi construiasca propria aventura de salvare finala cu camionul de constructie pentru salvare finala! Echipat cu o schema mobila fata si o minge daramatoare, acest camion de constructie este pregatit pentru misiunile de salvare in constructii!

ACTIVARE DE LUMINI, SONDE SI PIESE DE MUTARE: Accesati o salvare de constructie finala folosind luminile intermitente, sunetele si functiile pline de actiune ale acestui camion. Copiii pot balansa mingea daramata, rotiti buzunarul si pot ridica patul de gunoi pentru a salva ziua!

UTILIZATI VEHICUL MINI: Acest utilaj de constructie final este dotat chiar si cu un vehicul de ultima generatie Mini Steam Roller. Atasati-l la camionul de constructii final si deschideti calea catre aventura

COMBINE CU VEHICULE MINI DE REZULTAT ULTIMAT: Camionul de constructie final este un cadou minunat pentru copiii cu varste intre 3 si mai mari. Atasati oricare dintre vehiculele de salvare Ultimate Rescue la camionul de constructie final si mergeti in misiuni si mai interesante!

Chase’s Ride n Rescue Vehicle

Cursa spre aventura in Chase’s Ride ‘n’ Rescue! Se deschide acest croazier de politie PAW Patrol, transformandu-se intr-un playset plin de actiuni! Copilul tau isi poate desface Ride ‘n’ Rescue si il poate desfasura pentru a descoperi o scena aflata chiar din PAW Patrol. Cali pisica este blocata pe un acoperis; familia gopher este prinsa sub un copac; iar iepurasul este prins sub un recipient!

Cu trei misiuni de salvare finalizate, Chase este pe caz! Plasati figura Chase in centrul de control al misiunii si incarcati proiectilele mingilor de tenis in lansator. Vindeti si lansati bilele de tenis direct in baloane, aducandu-l pe Cali in siguranta inapoi pe pamant! Apoi, asezati-l pe Chase in fata copacului si glisati-l inapoi pentru a ridica copacul cazut si a salva familia gopher! In cele din urma, ajutati-l pe Chase sa ridice containerul si sa salveze iepurasul! Chase a salvat ziua! Inchideti setul de redare, pune-l pe Chase pe scaunul soferului si foloseste rotile de lucru pentru a merge la urmatoarea aventura! Deschideti o lume de joc plina de actiuni cu Chase’s Ride ‘n’ Rescue 2-in-1 Playset!

Caracteristici

TRANSFORM VEHICUL IN PLAYSET: Deschideti lumea plina de actiuni a PAW Patrol cu ​​Chase’s Ride ‘n’ Rescue! Copiii pot desfasura crucerul lui Chase si pot descoperi o scena chiar din Adventure Bay!

TREI REZULTATE EXCITANTE: Copiii pot desfasura acest set de jocuri 2 in 1 si se pot alatura catelusului preferat la trei salvari interesante. Salvati pisica Cali, salvati familia gopher si gasiti iepurasul (figuri incluse)! Il vei ajuta pe Chase sa salveze ziua?

UTILIZATI LANSATORUL: Acest set de jocuri 2 in 1 vine chiar si cu un lansator! Incarcati proiectilele mingii de tenis in lansator si apasati ecusonul PAW Patrol pentru a le trimite la zbor!

Chase’s Ride ‘n’ Rescue este un cadou minunat pentru copiii cu varsta de 3 ani si peste. Desfasurati o lume de aventura!

0 Shares
You May Also Like