Care sunt cele mai scumpe ceasuri de mana?

0 Shares
0
0
0

Ceasurile de lux sunt unele dintre cele mai cautate si mai admirate accesorii atat de catre femei cat si de catre barbati. Casele de amanet la randul lor apreciaza foarte mult aceste accesorii, iar Casa-Amanet.com cumpara ceasuri de lux, astfel ca persoanele care detin ceasuri care au o valoare foarte mare, le pot vinde acestei case de amanet.

Pana atunci insa, in continuare vom prezenta cateva dintre cele mai scumpe ceasuri din lume, ceasuri pe care pasionatii cu siguranta viseaza sa le poata purta intr-o buna zi pe mana.

Graff Diamonds Hallucination – 55 milioane de dolari

Titlul adresat celui mai scump ceas din lume se indreapta spre Graff Diamonds Hallucination, care dupa cum v-ati dat seama valoreaza 55 milioane de dolari.

Cu siguranta exista in Romania persoane care viseaza la un asemenea ceas, insa este greu de crezut ca vreo persoana din tara noastra ar fi dispusa sa cheltuiasca atat de multi bani pentru un ceas, fie el alcatuit din 110 carate de diamante de toate culorile, incluzand Fancy Pink, Fancy Yellow, Fancy Green si Fancy Blue, si bucati, inclusiv smarald, inima, para, marquise si rotunde, sunt combinate pentru a crea acest ceas spectaculos.

Graff Diamonds Fascinaton – 40 de milioane de dolari

Cunoscut pentru bijuteriile lor de bijuterii de lux, Graff Diamonds a creat ceasul Fascination, care contine 152.96 carate de diamant cu un diamant de centru, care este o forma 38.14-carat D Flawless. Diamantul central se detaseaza intr-un inel care poate fi purtat separat. Acesta este cel de al doilea cel mai scump ceas din lume, si costa “doar” 40 de milioane de dolari.

Breguet nr. 160 – 30 de milioane de dolari

Versiunea originala a acestui ceas a fost creata pentru Marie Antoinette de unul dintre iubitorii ei. Abraham-Louis Breguet a inceput sa lucreze la ceas in 1782, iar Marie Antoinette a fost infranta inainte de finalizarea sa in 1827 de catre fiul lui Breguet.

Ceasul a inclus toate complicatiile cunoscute la acea vreme, inclusiv un termometru, un sonerie si un calendar perpetuu. Ceasul a fost expus la Muzeul LA Mayer din Ierusalim pana cand a fost furat in 1983. Ceasul a fost in cele din urma recuperat si este inca expus la muzeul Mayer astazi.

Chopard Watch 201-Carat – 25 de milioane de dolari

Acest ceas uimitor contine 874 de diamante, in total de 201 carate, intr-o gama de culori. Centrul ceasului Chopard este alcatuit din trei diamante in forma de inima, in galben, roz si albastru.

Patek Philippe Supercomplicatia – 24 de milioane de dolari

Acest ceas de buzunar aurit a fost creat in 1933 de catre Patek Philippe pentru bancherul Henry Graves Jr. Ceasul a avut nevoie de 5 ani pentru a fi proiectat si construit, si a prezentat 24 de aplicatii, inclusiv un calendar perpetuu, rasarit si apus de soare si un calendar ceresc din apartamentul lui Graves Fifth Avenue din New York.

Jacob & Co. Billionaire Watch – 18 milioane de dolari

Ceasul miliardar contine 260 de carate de diamante taiate cu smarald, 167 componente individuale si 19 bijuterii. Bratara si fata de ceas sunt o constructie fara sudura facuta in aur alb de 18 K.

Patek Philippe Ref. 1518 – 11,1 milioane de dolari

La sfarsitul anului 2016, piesa din otel inoxidabil Patek Philippe ref. 1518 a fost vanduta la licitatie pentru putin peste 11 milioane de dolari. Patek Philippe a produs modelul 1518 in 1941, devenind primul ceas de cronograf perpetuu.

Vacheron Constantin 57260 – 8 milioane de dolari

Inclusiv 57 de alicatii, 2826 componente individuale si 242 de bijuterii, ceasul lui Vacheron Constantin 57260 este o opera tehnologica si artistica. Acest ceas a durat 8 ani pentru a proiectat si a creat si se estimeaza ca a fost comandat pentru 8 milioane de dolari pentru un client privat.

Hublot Big Bang – 5 milioane de dolari

Ceasul Hublot din Big Bang contine 1,282 de diamante in total, incluzand mai mult de 100 de carate de diamante si 6 diamante taiate cu smarald, fiecare cantarind mai mult de 3 carate. Beyoncé a achizitionat acest ceas pentru Jay-Z ca cadou pentru ziua de nastere in 2012.

Breguet & Fils, nr. 2667 Precizie Stop Watch – 4,7 milioane de dolari

Acest cronometru de aur si platina a fost vandut pentru doar 5000 de franci in 1814, dar a fost cumparat pentru aproape 4,6 milioane de dolari la licitatie in 2012.

Asadar, acestea sunt cele mai scumpe ceasuri din lume, pe care foarte putini oameni din Romania si le permit, insa exista persoane care totusi detin ceasuri foarte scumpe, iar in cazul in care au nevoie sa le vanda, pot obtine un pret bun in schimbul acestora la Casa-Amanet.com, care  cumpara ceasuri de lux la preturi atractive.

0 Shares
You May Also Like