Ce avantaje ofera traiul la bloc?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care considerati ca a sosit momentul sa plecati din casa parinteasca, in mod evident trebuie sa luati in calcul ideea de a va cumpara propria locuinta. Este mult mai indicat sa platiti rata pentru casa dvs., decat sa platiti aceiasi suma drept chirie in fiecare luna, unui proprietar de apartament, care va permite sa locuiti in apartamentul sau.

Daca v-ati hotarat sa faceti acest pas si doriti sa va cumparati cat mai repede un apartament, iata ce trebuie sa luati in considerare:

  1. Stabiliti cati bani doriti sa cheltuiti pentru a va cumpara locuinta

Exista apartamente vechi, care la prima vedere sunt mult mai ieftine decat apartamentele noi. Este insa foarte important sa faceti calcule inainte, pentru a afla mai apoi cati bani trebuie sa investiti pentru a va renova locuinta.

In cele mai multe cazuri, cei care cumpara un apartament vechi, ajung in situatia de a investi cel putin inca jumatate din suma platita pentru a cumpara apartamentul. Incepand de la pardoseala, centrala, usi, ferestre, si altele; toate au costuri mari. Daca alegeti un apartament in complexul rezidential 85 east side, care este finisat in gri, va mai trebui doar sa va alegeti pardoseala, atat!

In cel mai scurt timp va veti muta in propria locuinta si veti avea parte de viata la care ati visat. Daca alegeti insa un apartament vechi, trebuie sa investiti bani pentru a cumpara toate cele enumerate anterior, iar costurile vor fi mult mai mari decat va asteptati.

  1. Alegeti zona

Acesta este un alt aspect important de luat in calcul. Daca doriti un apartament nou, puteti sa va indreptati atentia cu incredere spre apartamentele din complexul rezidential 85 east side.

Alegand sa va cumparati locuinta in acest complex rezidential, totul va fi la doar doi pasi de dvs. Incepand de la scoli, gradinite, facultati, farmacii, si pana la spitale, supermarket-uri si centru comercial, veti avea totul foarte aproape.

Cumparand un apartament nou intr-un asemenea complex rezidential, veti avea de-asemenea un loc de parcare inclus. Deci, nu va mai fi nevoie sa va faceti griji in ceea ce priveste locul de parcare al masinii.

  1. Compartimentare

Cand alegeti un apartament, trebuie sa tineti cont de compartimentare. Pentru o familie alcatuita din parinti si doi copii, cu siguranta un apartament cu 4 camere, bucatarie, hol si 2 bai este ideal.

Acum ca ati vazut care sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand doriti sa cumparati un apartament, iata si cateva dintre avantajele pe care le ofera traiul la bloc.

Avantaj financiar

Atunci cand amintim avantajul financiar al traiului la bloc, mai intai de toate negandim la pretul de achizitie. Un apartament este mai ieftin decat o casa. Apoi, cumparand un apartament nou in complexul rezidential 85 east side, in afara de obiectele de mobilier si electrocasnice pe care trebuie sa le cumoarati, nu mai trebuie sa investiti bani. Practic, cel putin 10 ani puteti locui fara a mai investi bani in apartament.

Apoi, o casa este mai costisitor de intretinut, consumurile vor fi mai mari, iar pe langa casa sunt necesare unele lucrari care de-asemenea costa bani, in timp ce la bloc nu trebuie sa faceti lucrari de intretinere, nu aveti gradina de intretinut, gazon de taiat, pavaj de spalat, etc. Mai exact, sa locuiti la bloc inseamna sa economisiti timp si bani.

Siguranta

A locui la bloc este mai sigur decat la casa. Persoanele neautorizate nu vor putea patrunde in scara blocului, in timp ce un gard al casei este usor de escaladat. In plus, la bloc nu poate intra nimeni in locuinta dvs., daca atunci cand discutati la interfon, decideti sa nu ii dati voie sa intre.

Comunitate

Atunci cand locuiti la bloc, sunteti mai aproape de vecini, puteti crea alte relatii de prietenie decat la casa. De-asemenea, cand aveti nevoie de ajutor, daca nu va poate ajuta vecinul din fata dvs., oricare alt vecin din scara blocului va poate intinde o mana de ajutor, etc.

Chiar si pentru copii e bine sa stati la bloc, mai ales daca pe scara sunt mai multi copii de aceiasi varsta. Le va fi mai usor sa lege relatii de prietenie si sa iasa la joaca impreuna.

Loc de parcare

Daca locuiti la casa si nu aveti o curte foarte spatioasa si nici garaj, nu prea aveti unde sa va parcati masina. Cand aveti si dvs., dar si sotul/sotia masina, este si mai complicat. Alegeti sa locuiti la bloc, si aveti loc de parcare, iar astfel scapati de o grija in plus.

Tinand asadar cont de toate cele discutate mai sus, va puteti bucura de o multime de avantaje daca alegeti sa cumparati un apartament, iar ideea cea mai buna este sa cautati un apartament nou in complexul rezidential 85 east side, unde aveti si parcarea inclusa.

0 Shares
You May Also Like