Ce avantaje va ofera cunostintele de limba engleza?

0 Shares
0
0
0

Intr-o economie globala din ce in ce mai diversa, avand o limba comuna faciliteaza foarte mult comunicarea interculturala intre oameni din diferite regiuni si natiuni. Limba engleza este una dintre cele mai vorbite limbi din lume, a doua dupa limba mandarina.

Dat fiind faptul ca limba engleza este o limba larg vorbita in intreaga lume, se poate spune ca acesta este doar unul dintre numeroasele avantaje ale invatarii limbii.

In randurile care urmeaza insa, puteti descoperi cateva alte motive datorita carora, in cazul in care nu vorbiti aceasta limba, ar fi indicat sa va inscrieti cat mai curand posibil la cursuri de limba engleza. Acestea, va vor oferi multe beneficii semnificative, insa pana atunci, iata care sunt beneficiile cele mai importante ale vorbirii limbii engleze.

Relatii Internationale

Engleza este limba principala de afaceri din intreaga lume. Majoritatea tranzactiilor de afaceri internationale, inclusiv e-mail-uri, memo-uri, rapoarte si contracte, sunt scrise in limba engleza.

Traducerea frecventa a comenzilor de cumparare, a formularelor, a ofertelor si a corespondentei consuma mult timp si este potential plina de erori.

Oportunitati de angajare

Abilitatea de a vorbi fluent limba engleza in plus fata de limba materna poate fi benefica daca cautati oportunitati de munca cu companii internationale. Multi angajatori prefera sau necesita competenta in limba engleza atat vorbit cat si scris.

Interviurile pentru ocuparea mai multor tipuri de locuri de munca, cum ar fi de exemplu pentru posturi de afaceri internationale sunt adesea realizate in limba engleza. Abilitatea de a vorbi acest limbaj de afaceri mai universal va poate pune cu un pas inaintea concurentei.

Divertisment si media

Filmele majore de la Hollywood si multe emisiuni de televiziune populare au dialog in engleza. Fara doar si poate, atat filmele cat si emisiunile sunt acum mai usor de urmarit datorita internetului, si daca persoana care urmareste filmul sau emisiunea respectiva vorbeste limba engleza.

Subtitrarile in alte limbi pot provoca uneori pierderea semnificatiilor cuvintelor in traducere si pot fi o distragere sau chiar blocarea actiunii care are loc pe ecran. Traducerea materialelor tiparite precum carti sau reviste necesita timp.

Calatorie si turism

Limba engleza este vorbita cu precadere in intreaga lume, astfel ca persoanele care sunt obisnuite sa calatoreasca international, pot constata ca vorbirea engleza le poate usura calatoriile.

Majoritatea angajatilor din hoteluri si restaurante, precum si comerciantii magazinelor, vorbesc probabil engleza intr-un anumit grad. Sa poti conversa cu oamenii care traiesc in zona in care alegi sa mergi pentru cateva zile in vacanta, adauga bogatia experientei culturale.

Maiestrie educationala

Studentii din alte tari care urmeaza o facultate in Statele Unite sau in Regatul Unit de exemplu, vor beneficia foarte mult daca stiu engleza de baza. Aceste cunostinte ii vor ajuta sa comunice cu familiile lor gazda, precum si cu elevii si profesorii de la universitatile lor.

Acesti studenti internationali vor avea, de asemenea, un timp mai usor cu studiile lor, inclusiv citirea de texte indelungate si cercetarea subiectelor pentru cursuri. O mare cantitate de cercetari in reviste academice este scrisa in engleza.

Cunoasterea limbii engleze poate fi utila pentru savantii care doresc sa comunice ideile si rezultatele cercetarii colegilor din domeniul lor.

Era digitala

In timp ce s-au inregistrat progrese in software-ul de traducere a limbilor si in tehnologiile conexe, limba principala a Omniprezentului si atotputernic World Wide Web este engleza. Limba engleza este de obicei limba aplicatiilor si programelor de ultima versiune si a noilor programe freeware, shareware, peer-to-peer, retele de socializare si site-uri web.

Manuale software, ghiduri de instalare hardware si fise tehnice de produs ale aparatelor electronice de larg consum si dispozitive de divertisment sunt de obicei disponibile in limba engleza inainte de a fi disponibile in alte limbi, iar acesta poate fi un motiv in plus pentru a invata limba engleza.

Desi invatarea limbii engleze poate fi provocatoare si consuma mult timp, putem vedea ca este de asemenea foarte valoros sa invatati aceasta limba straina, iar in randurile de mai sus sunt prezentate cateva exemple in care cunostintele de limba engleza sunt vitale.

Aceasta limba straina poate fi invatata prin diferite modalitati, dar cea mai indicata idee este aceea de a accesa https://www.ilsc.ro/cursuriengleza/, si de a va inscrie la cursuri de limba engleza.

Cursurile de engleza sunt disponibile si sunt special adaptate pentru persoane cu diferite niveluri de competenta in limba engleza si pentru cei care doresc sa studieze limba engleza in scopuri diferite. De exemplu, unii pot dori sa urmeze un curs de engleza foarte general, in timp ce altii ar dori sa studieze limba engleza in legatura cu afacerile sau in scopuri academice.

Prin studiul limbii engleze, sunt disponibile o serie de avantaje. Cursurile de calitate ofera candidatilor posibilitatea de a-si imbunatati semnificativ perspectivele de angajare, capacitatea de a comunica cu ceilalti si accesul la informatii din intreaga lume datorita resurselor gasite in mediul online.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…