Ce costume de baie să porți în funcție de corpul tău?

0 Shares
0
0
0

Vara îți dorești să te bucuri de fiecare moment pe care îl poți petrece la plajă sau la piscină, motiv pentru care alegerea unui nou costum de baie poate fi cât se poate de dificilă. Acesta trebuie să te facă să fii încrezătoare în tine, dar și să îți ofere posibilitatea de a te simți cât mai bine și confortabil. Ideal este să te asiguri că optezi pentru un costum care este potrivit tipului tău de corp și care îți va scoate în evidență avantajele. 

Iată ce tip de costum de baie ți se potrivește în funcție de tipul siluetei tale:

1.     Siluetă în formă de pară:

După cum este și denumit, silueta de tip pară presupune ca tu să ai șoldurile mai late decât umerii. Din acest motiv, atunci când alegi un nou costum de baie, e necesar ca accentul să cadă pe partea de sus, tocmai pentru a te avantaja. Poți opta pentru costume de baie cu topuri ce au decolteul în V sau care au imprimeuri ce atrag atenția. În partea de jos, alege slipi sau bikini cu detalii simple și linii drepte pentru a echilibra silueta.

2.      Corp de clepsidră:

Una dintre cele mai dorite tipuri de siluetă – cea de clepsidră, aceasta îți oferă posibilitatea de a purta aproape orice fel de costum de baie. Poți opta pentru cele cu bretele subțiri, simple, care atrag atenția tocmai prin simplitatea lor. Mai mult, poți opta și pentru slipii cu talie înaltă care îți pot accentua talia bine definită. 

3.     Corp în formă de măr: 

Un corp în formă de măr presupune să ai umeri ceva mai lați, dar și o talie mai proeminentă. Astfel, în această situație e de preferat să optezi pentru costumele de baie cu sutien căptușit, dar și cu bretele reglabile, care să îți ofere suportul necesar. Mai mult, o variantă cât se poate de bună pot fi și costumele de baie modelatoare de pe Embody.ro, care îți vor subția talia și vor crea un efect vizual pozitiv. 

4.     Siluetă dreptunghiulară

Dacă ai umeri, talie și șolduri de dimensiuni similare, ai un corp în formă de dreptunghi. Pentru a adăuga puțină formă și curbe, poți alege costume de baie cu volane, pliuri sau franjuri care să creeze iluzia de curbe. De asemenea, poți opta pentru costume de baie cu modele și imprimeuri vibrante pentru a adăuga adâncime și interes. Pentru partea de jos, poți alege slipuri cu talie joasă sau medie și bretele laterale late pentru a crea iluzia de șolduri mai pline.

În cele din urmă, este important să reții că alegerea unui costum de baie trebuie să se bazeze pe confortul personal și pe ceea ce te face să te simți cel mai bine în pielea ta. Orice tip de corp ar fi, fiecare persoană merită să se simtă încrezătoare și frumoasă în costumul de baie pe care îl poartă.

Sursa foto: pexels.com

0 Shares
You May Also Like