Ce este tuning-ul auto?

0 Shares
0
0
0

Trendul actual pare să încurajeze tuning-ul auto, strecurându-se delicat printre legile în vigoare. Cât permite legislaţia actuală să întervii asupra unui autovehicul?! Permite cam atât cât să nu modifici specificaţiile iniţiale prevăzute în cartea tehnică a autoturismului, dar şi cât să nu deranjezi cromatic, acustic sau luminos ceilalţi participanţi la trafic.

În aceste condiţii, atunci când te-ai hotărât să dai un plus de personalitate maşinii tale, poţi da frâu liber imaginaţiei şi creativităţii, ţinând cont însă de prevederile legale şi de siguranţa ta la volan  şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Accesorizarea exterioară a maşinii

Dacă decizi că vrei o schimbare, accesorii auto tuning vine în sprijinul tău, cu  o gamă largă de produse care au drept scop creşterea nivelului de utilitate al maşinii tale, dar şi realizarea unui aspect exterior deosebit şi unic, care nu vizează doar designul, ci şi confortul.

Astfel vei putea alege să  adaugi maşinii tale un plus de personalitate, achiziţionând cele mai bune variante de ornamente pentru portbagaj, pentru  lămpi, faruri sau proiectoare,  sau poţi alege dintre seturile  de ornamente cromatice destinate mânerelor, modelele oferite fiind variate şi foarte interesante. 

De asemenea, pentru accesorizareea exterioară a maşinii tale, poţi apela la apărătorile pentru aripi şi la paravânturi. Alese potrivit specificaţiilor tehnicice ale vehiculului, acestea nu doar că  asigură un plus de personalitate autovehiculului, ci îşi vor demonstra în foarte scurt timp utilitatea, fiind produse fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate.

Accesorizarea la interior

Atunci când este vorba de o accesorizare cromatică sau la nivelul iluminării, modificările aduse unei maşini presupun foarte mare atenţie, limita de care se trece spre deranjarea participanţilor la trafic fiind foarte joasă şi sensibilă.

Astfel, atunci când vrei să îţi creezi un mediu confortabil pentru tine, din punct de vedere al cromaticii sau al luminilor, ar fi bine să te limitezi la interiorul maşinii,  accesorii auto tuning susţinându-te  în acest proiect îndrăzneţ şi foarte personal, oferindu-ţi o paletă largă de fire cu neon, în varii nuanţe şi cu diferite tipuri de alimentare.

Acest produs este reprezentat de un fir cu lumină ambientală, conceput special pentru autoturisme, destinat preponderent interiorului. Aceste fire deţin şi oferă o iluminare constantă şi uniformă, pe toată lungimea.

Este un produs care presupune un consum minim de energie, putând funcţiona cu baterii sau alimentate la bateria maşinii, cu ajutorul unui invertor. Firul cu neon prezintă caracteristica de a fi impermeabil şi rezistent la variaţiile de temperatură, este uşor flexibil, astfel că va fi uşor de montat şi poate fi tăiat în orice dimensiune doreşti, atâta timp cât lungimea iniţială trebuie ajustată.

Modelele puse la dispoziţie îţi oferă o paletă largă de culori, putând alege între alb, roz, albastru, portocaliu, verde, galben, turcoaz, roşu sau verde fluorescent. Fie că vei ţine cont de preferinţele tale cromatice, fie că vei dori să creezi un joc interesant între culorile înteriorului şi cea a firului cu neon, variantele puse la dispoziţie vor veni în întâmpinarea dorinţelor tale, astfel încât interiorul maşinii tale să se transforme exact  aşa cum ţi-ai propus.

0 Shares
You May Also Like