Ce este un laptop refurbished?

0 Shares
0
0
0

Se pare ca in ultimii ani, dintre persoanele care au avut nevoie sa isi cumpere un echipament pentru acasa, foarte multe persoane au optat pentru un laptop in defavoarea unui PC.

Unul din motivele pentru care oamenii au inceput sa renunte la ideea achizitionarii unui PC, este spatiul de depozitare de care are nevoie acest echipament, pentru ca el trebuie asezat pe un birou.

In schimb, laptopul poate fi tinut fara probleme pe o masuta, poate fi folosit chiar si in pat, deci este evident faptul ca oamenii prefera mai mult laptopurile.

Mai mult decat atat, laptopurile pot sa fie cel putin egale din punct de vedere al performantelor cu PC-urile, asa ca acesta este un alt motiv intemeiat pentru care oamenii au inceput sa isi indrepte atentia spre aceasta categorie de echipamente.

Ei bine, atunci cand discutam despre laptopuri trebuie facuta precizarea ca nu toata lumea si-a cumparat echipamente noi, ci foarte multa lume a optat pentru laptopuri refurbished.

Un laptop refurbished este un laptop resigilat, care din diferite motive a ajuns rapid inapoi pe mana producatorilor, care au venit cu imbunatatiri considerabile pentru echipament, iar apoi l-au scos din nou pe piata.

Echipamentele refurbished pot sa reprezinte cea mai buna solutie pentru toti cei care isi doresc echipamente foarte performante insa care nu sunt dispusi sa investeasca foarte multi bani in achizitionarea de astfel de echipamente.

Un detaliu foarte interesant care trebuie amintit in legatura cu laptopurile refurbished este acela ca la inceput, atunci cand aceste echipamente au aparut si pe piata din Romania, ele au fost privite cu o foarte mare lipsa de incredere de catre oameni.

Foarte multa lume considera ca laptopurile refurbished sunt de fapt laptopuri second hand vandute sub o alta denumire, asa ca oamenii se fereau de aceste echipamente.

Odata cu trecerea timpului insa, cei care isi doreau astfel de echipamente si nu isi permiteau laptopuri noi, isi alegeau cate un echipament refurbished si erau foarte multumiti de alegerea facuta.

Apoi, incetul cu incetul a mers vestea ca echipamentele refurbished sunt de o foarte buna calitate, asa ca oamenii au inceput sa isi indrepte din ce in ce mai mult atentia spre echipamentele refurbished.

In prezent, nu doar oamenii isi cumpara echipamente refurbished pentru acasa, ci si o multime de companii de top din Romania, sau o multime de firme care se afla la inceput de drum aleg sa isi cumpere laptopuri si calculatoare refurbished.

Preturile mici pe care le au calculatoarele si laptopurile refurbished, dar si performantele incredibile ale acestora, au facut ca aceste echipamente sa se afle in topul preferintelor oamenilor de rand, dar si in topul preferintelor companiilor.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspecte, putem spune ca este mult mai indicata achizitionarea unui echipament refurbished decat achizitionarea unui echipament nou.

Daca trebuie sa iti cumperi si tu un laptop pentru acasa, cu siguranta prima optiune pe care trebuie sa o ai, este un echipament refurbished, iar astfel vei avea un laptop bun si vei face si o importanta economie de bani.

0 Shares
You May Also Like
Ce este CRM?

Ce este CRM?

Managementul relatiilor cu clientii (CRM) este o tehnologie care este necesara pentru gestionarea tuturor relatiilor si interactiunilor companiei…