Ce este un mobil reconditionat si care sunt avantajele si dezavantajele sale?

0 Shares
0
0
0

Un telefon reconditionat este un dispozitiv returnat de client fabricii dintr-un anumit motiv si pe care marca l-a reintrodus in ciclul de revizuire inainte de vanzare.

Cu telefoanele mobile se intampla de obicei ceva similar ca masinile: odata ce parasesc reprezentanta (in acest caz, daca cutia este deschisa), valoarea lor se depreciaza considerabil. Daca tineti cont de faptul ca este un dispozitiv care este reinnoit cu o cadenta mai mult sau mai putin anuala, compenseaza intr-adevar sa platiti pretul integral stiind ca acestea devin din ce in ce mai scumpe?

O optiune evidenta este sa luati un telefon la mana a doua, dar in aceasta tranzactie intervin multi factori care fac experienta poate fi cu adevarat frustranta; dar exista o a treia modalitate care consta in cumpararea mobilului reconditionat. Vezi aici pret Xiaomi!

Ce este un mobil reconditionat?

Un mobil reconditionat este un dispozitiv returnat de client fabricii dintr-un anumit motiv si pe care marca l-a reintrodus in ciclul de revizuire inainte de vanzare, astfel incat sa fie livrat clientului cu toate garantiile unui produs nou.

Adica, cumparati un mobil deja achizitionat de un alt utilizator, dar cu aceleasi garantii ca unul nou si la un pret considerabil mai mic; primul este important, deoarece producatorul garanteaza produsul pentru aceeasi perioada legala ca si unul nou.

In unele ocazii si in cazul angrosistilor, o reducere semnificativa a pretului pietei poate fi realizata si prin cumpararea de produse care au fost returnate si care au doar ambalaje deteriorate.

De ce sa cumparati un mobil reconditionat?

Raspunsul cel mai imediat este economisirea economica: un mobil reconditionat poate pleca la un pret cuprins intre 20% si 30% mai mic decat unul nou si in aceleasi conditii, adica, odata deschis si configurat, nimeni nu poate sti daca a fost nou sau nu. Economia nu este singurul avantaj si, cei care doresc sa puna un bob de nisip in conservarea mediului, intr-un fel, o fac profitand de un produs deja fabricat; pe hartie, este un element mai putin pe linia de productie.

Dezavantajele unui produs reconditionat

Primul si cel mai evident este ca pierdeti experienta “produs nou” pe care o simtiti atunci cand desigilati un nou mobil, iar un derivat al acestui lucru este ca, in general, acestea sunt de obicei telefoane mobile care sunt aproape de a fi intrerupte.

Celalalt dezavantaj este ca, in multe cazuri, cutia originala este inlocuita cu una generica si neetichetata (acest lucru se face de obicei de apple); din nou, acestea sunt senzatii, dar trebuie luate in considerare. In plus, este posibil ca produsul sa aiba un anumit tip de zgarietura, ceva care trebuie indicat in descriere si, desigur, sa aiba o reducere considerabila.

Un alt dezavantaj potential al acestui tip de produs este ca valoarea sa de revanzare, intr-o logica buna, va fi, de asemenea, mai mica.

Avantajele telefonului mobil

Telefonul mobil ne-a schimbat complet stilul de viata si astazi a combinat o serie de caracteristici care il fac unic si care chiar lasa deoparte primul sau scop, care a fost de a scurta distantele de comunicare intre utilizatori. Intr-o era in care vedem multe inovatii intr-un timp mai scurt, aceste dispozitive mici aduc cu ele elemente noi care acopera orice problema pe care o avem.

Chiar si asa, nu totul poate fi perfect si, odata cu popularitatea tot mai mare a telefoanelor mobile, au existat si inconveniente pe care in trecut nu ni le-am fi imaginat niciodata. Faptul de a avea posibilitatea de a fi conectati in orice moment ne face, de asemenea, mai vulnerabili la alte tipuri de pericole.

 Alte avantaje.

Ele sunt destul de convenabile atunci cand vine vorba de comunicarea cu cineva, deoarece unul dintre scopurile lor principale a fost de a facilita comunicarea intre oameni si intr-o era in care timpul este foarte valoros, viteza cu care vorbim cu altcineva este foarte importanta.

Cu cele mai recente actualizari care au fost in jurul telefoanelor mobile, acum putem naviga pe Internet in orice moment si conectarea la retea ne permite sa obtinem o multime de informatii utile si relevante pentru noi, de la stiri locale si mondiale pana la o data importanta pentru oameni.

De asemenea, datorita conexiunii disponibile la aceste dispozitive avem la indemana si e-mailul, mesageria instant si, pe masura ce sunt din ce in ce mai asimilate computerelor mici, putem vizualiza documente sau prezentari pe care le putem chiar corecta in acest moment.

Datorita faptului ca cea mai mare parte a populatiei foloseste un telefon mobil, este convenabil in situatii de urgenta, deoarece daca apare o situatie pe care nu o putem gestiona, serviciile medicale, securitatea etc. Vor fi intotdeauna disponibile.

Cu un numar mare de aplicatii disponibile pe piata, puteti alege sa descarcati una care va ajuta la studii, care permite sa inveti o alta limba sau care pur si simplu serveste ca suport pentru clase la orice nivel educational.

0 Shares
You May Also Like