Ce este un sistem de irigare prin picurare?

0 Shares
0
0
0

Acest mod de a va uda plantele utilizeaza apa picurata. Un sistem de irigare prin picurare ruleaza fie un furtun perforat, fie emitatori de picurare (conectati printr-un furtun) sub sol pe intregul pat de plantare. Apa se scurge prin mici gauri direct la radacinile plantelor tale.

Vesti bune. Sistemul poate rula orice duza in aer liber, asa ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la reconfigurarea instalatiilor dvs. pentru a face sa functioneze. In ceea ce priveste costul, va puteti astepta ca sistemul dvs. sa va administreze oriunde de la cateva sute de dolari pana la o suma mai mare, in functie de domeniul de aplicare al sistemului dorit si de costurile fortei de munca locale.

Care sunt avantajele unui sistem de picurare?

Scurgerea obisnuita a apei ofera paturilor dvs. de plante un aport constant de umiditate de care au nevoie pentru a arata cat mai bine. Vom discuta insa in cele ce urmeaza mai detaliat, si veti descoperi cateva dintre cele mai importante avantaje ale acestor sisteme irigare si instalatie de picurare.

Economisirea apei

In timpul verilor calde, cata apa sacrificati pentru evaporare si scurgere? Cu un sistem de picurare, fiecare picatura de apa pe care o platiti este aplicata direct acolo unde plantele o pot accesa. Acest lucru previne risipa de apa si ofera paturilor dvs. de plantare posibilitatea de a profita la maxim de fiecare picatura. Puteti sa va luati la revedere de la ineficienta apei si salut la o factura mai scazuta a apei! Asadar, mai pe scurt, veti consuma doar atat de multa apa cat este necesar pentru udarea plantelor, nici un strop mai mult, si nu veti face risipa.

Fara intrerupere a vantului

Cat de des vedeti apa de la stropitori care se aduna pe trotuare intr-o zi cu vant? Un sistem de picurare va ofera un mod usor de a evita interferentele vantului. Punand liniile de irigatie direct in sol, maximizati eficienta fiecarei picaturi de apa pe care le puneti in curte.

Mai putini daunatori

Un sistem de irigare prin picurare iti directioneaza toata apa direct in sol. Plantele tale pot ajunge la el, dar daunatorii nu pot. In plus fata de un serviciu profesional de control al insectelor, un sistem de picurare va poate ajuta sa tineti departe vizitatorii nedoriti ai insectelor.

Instalare usoara

Cel mai probabil, veti dori sa optati pentru ajutorul specialistilor care sa va instaleze acest sistem de irigare si instalatie prin picurare. Cele mai multe proiecte majore in curte iti pun sanatatea plantelor in pericol, deoarece le deranjeaza radacinile. Instalarea sistemului de irigare prin picurare este diferita. Sistemul este instalat de-a lungul stratului superior al solului. Asta inseamna ca nu exista modificari traumatice la sistemele de radacini ale plantelor tale. In schimb, acestea obtin imediat beneficiile accesului direct la apa direct si usor.

Mai mult, sistemele de picurare sunt usor de miscat. Daca surprindeti o noua viziune pentru curtea dvs. sau decideti sa adaugati o planta sau doua, sistemul dvs. de picurare poate fi redirectionat in functie de nevoile dvs.

Stres scazut

Cand aveti o echipa de profesionisti care va ajuta la instalarea sistemului de irigare prin picurare, va puteti odihni usor stiind ca va functiona. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la udarea manuala a plantelor in care stropitoarele nu ating sau radacinile plantelor. Pur si simplu, un astfel de sistem reprezinta o afacere unica si finalizata, care va lasa cu o curte luxurianta, cu intretinere redusa.

Credeti ca, curtea dvs. s-ar bucura de o aprovizionare constanta cu apa care nu este niciodata sacrificata vantului sau soarelui? Portofelul dvs. ar putea beneficia de mai putini bani cheltuiti in contul dvs. de apa? Daca da, s-ar putea sa doriti sa valorificati aceste beneficii si sa aveti instalat propriul sistem de irigare prin picurare. Puteti de asemenea analiza experta a curtii dvs. si un plan personalizat de ingrijire pentru a va asigura ca este sanatos si frumos pe tot parcursul anului.

Asadar, se poate vedea foarte clar faptul ca un asemenea sistem de irigare poate fi ideal pentru orice curte, motiv pentru care va puteti indrepta atentia spre magazinele care comercializeaza accesorii ideale pentru aceste sisteme de irigatii.

0 Shares
You May Also Like