Ce nu se spune despre videochat?

0 Shares
0
0
0

Meseria de model de videochat este una dintre cele mai controversate din Romania, insa, in ciuda acestui aspect, una care a cunoscut un avans fulminant. Conform gigantului de presa BBC, Romania este considerata a fi capitala viedochat-ului, incasarile din aceasta industrie fiind de aproximativ 100 de milioane euro pe an.

 Desi se considera ca fetele care aleg sa devina modele de videochat sunt, in general, tinere fara prea multa experienta sau care sunt constranse de lipsa banilor, adevarul este ca multe dintre ele fac un research despre tot ceea ce implica aceasta meserie, daca este bine sau nu sa colaboreze cu un studio videochat sau in ce consta acasta activitate mai exact. Acest lucru este esential, mai ales ca informatii relevante si corecte pot fi obtinute numai de la persoane din interior, care stiu exact despre ce este vorba. Vezi aici ce inseamna videochatul sau modeling-ul online.

Majoritatea studiourilor de videochat din Romania au sediul central sau sau unul dintre sedii in Bucuresti, capitala tarii. Prin urmare, competitia este una foarte acerba in acest domeniu, motiv pentru care este important ca tinerele care isi doresc sa devina astfel de modele sa cunoasca si alte aspecte. Acestea pot face diferenta dintre un model obisnuit si unul de succes, care castiga sume impresionante de bani.

Iata, asadar, cinci aspecte mai putin cunoscute despre ceea ce presupune jobul intr-un studio de videochat.

 1. Este un job sigur si legal

Videochatul sau modeling-ul online, care are loc intr-un studio, reprezinta o activitate economica, supusa prevederilor legislative in vigoare. Orice model care doreste sa intre in aceasta industrie va semna un contract in care sunt mentionate atat obligatiile, dar si beneficiile pe care le are, fiind un loc de munca stabil, cu un program flexibil si foarte bine platit.

 2. Consecventa si seriozitatea sunt cheile catre castigurile

Desi frumusetea reprezinta un atu in aceasta industrie, aspectul fizic nu garanteaza succesul si obtinerea veniturilor maxime promovate in media. Un model de videochat trebuie sa fie consecvent si serios. Cu munca, dedicatie si rabdare, in aproximativ 6 luni, o fata care lucreaza intr-un studio serios de videochat din Bucuresti poate ajunge si la castiguri de 10-20.000 de euro.

 In plus, inteligenta este un atu si mai important decat frumusetea. Este necesar ca modelele sa fie capabile sa poarte discutii din domenii diferite, cu oameni dintre cei mai diferiti. In acest fel, partea erotica, sexuala, poate fi mai redusa, mai ales in cazul practicarii de videochat non-adult.

3. Meseria poate fi practicata si de acasa

Fetele care aleg sa devina modele de videochat pot practica aceasta meserie si din confortul propriei locuinte. Totusi, avantajele pe care le ofera un studio din Bucuresti sunt foarte mari. Studiourile de videochat le asigura modelelor promovare intensa, colaborari cu platforme dedicate si pot pune la dispozitia modelelor tot echipamentul de care acestea au nevoie.

 4. Identitatea modelelor este protejata

Identitatea modelelor care lucreaza in cadrul unui studio legal si serios de videochat din Bucuresti este intotdeauna protejata 100%. Modelele se prezinta cu pseudonime si platformele cu care colaboreaza studiourile nu permit accesul romanilor la acestea. Astfel, sansele ca printre clienti sa se afle si persoane cunoscute sunt minime.

 5. Cunoasterea limbii engleze este necesara

Tocmai pentru ca platformele nu permit accesul romanilor, clientii studiourilor de videochat sunt straini. Astfel ca este necesar ca modelele sa cunoasca limba engleza si sa poata tine o conversatie in aceasta limba.

 In concluzie, orice viitor model de videochat, indiferent daca va practica aceasta meserie de acasa sau intr-un studio, in Bucuresti sau in orice alt oras din tara, trebuie sa cunoasca aceste aspecte importante si care ii vor facilita drumul spre obtinerea succesului si veniturilor sperate.

0 Shares
You May Also Like