Ce pila de unghii poti sa iti alegi?

0 Shares
0
0
0

Pila de unghii este esentiala in timpul unei manichiuri pentru a infrumuseta unghiile, a le da o forma, a imbunatati regenerarea lor sau pur si simplu pentru a elimina un colt rupt. Iata mai jos ce pila de unghii sa alegi.

De ce sa iti pilesti unghiile?

In timpul unei manichiuri sau a unui tratament pentru unghii, intrebarea care continua sa revina este urmatoarea: ar trebui sa iti tai sau sa iti pilesti unghiile? Nu iti face griji, poti sa le faci pe ambele!

Se recomanda sa le pilesti pentru a le restabili forma dorita, dar si pentru a preveni deteriorarea sau pur si simplu ruperea acestora. Indiferent daca sunt lungi sau scurte, pilirea unghiilor iti permite sa imbunatatesti o unghie rupta, dar si sa scurtezi usor unghia, daca pare prea lunga.

Ce pila de unghii sa alegi?

Pentru a-ti completa trusa de manichiura si a avea grija de unghii, vei descoperi o gama vasta de pile de unghii. Din carton, metal, sticla sau electrica, pila de unghii este un mic accesoriu care face parte din tratamentele de manichiura si pedichiura concepute pentru a-ti ingriji mainile si picioarele.

Pentru a pili unghiile fara a le slabi, ar trebui sa te deplasezi usor din exterior in interior, astfel incat sa nu efectuezi miscari inainte si inapoi care le-ar putea deteriora sau rupe. Daca unghiile sunt tari sau fragile, cel mai bine este sa le inmoi in prealabil in apa fierbinte. Inainte de a le pili, le poti taia.

Pila de unghii: carton, metal, safir, sticla

Pila unghii salon, semiluna ofera o imagine ideala si durabila. Fabricata din carton, acest accesoriu este perfect pentru o manichiura de succes. Aceasta metoda necesita o tehnica speciala prin asigurarea miscarilor corecte, in special de la exterior la interior pentru a evita despicarea unghiilor.

O pila de unghii din metal are are avantajul de a rezista la coroziune si de a nu se deteriora in timp. Acest material ofera rezistenta. In plus, capatul sau ascutit  indeparteaza in mod eficient impuritatile care se pot acumula sub unghie.

De asemenea, poti gasi o pila de unghii de safir care ofera o ergonomie perfecta pentru o manipulare usoara. Aceasta pila are o lama de metal care are avantajul de a fi purtata mai putin rapid decat o pila de unghii clasica.

In cele din urma, o pila de sticla este eficienta deoarece iti va pili perfect unghiile, chiar si unghiile false. Aceasta pila are o durata de viata nelimitata, cu exceptia cazului in care, desigur, iti cade din mana.

Pile de lustruit

Acest tip de pile au mai multe functii care iti permit sa ai unghii stralucitoare si sanatoase. Caracteristica speciala a lustruirii este ca acestea au grija de maini si picioare in mai multe etape. In primul rand, trebuie sa pilesti unghiile determinand lungimea care te intereseaza.

Apoi, aceste pile permit, de asemenea, netezirea pentru a rafina unghia si pentru a elimina zgarieturile cauzate de pilitura. Al treilea pas este lustruirea unghiilor pentru a elimina rugozitatea. In cele din urma, ultimul pas permite perfectionarea ingrijirii este ca iti face unghiile mai stralucitoare.

0 Shares
You May Also Like