Ce preturi au laptoprile second hand?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta, alegerea unui laptop nu este atat de simpla precum pare la prima vedere, astfel ca inainte de a alege un asemenea produs, va trebui sa stai putin si sa analizezi mai multe modele, iar in functie de bugetul pe care il ai, dar si in functie de scopurile in care vei folosi echipamentul, iti vei alege laptopul.

Pe piata de laptopuri se gasesc produsele noi, despre care stim cu totii faptul ca sunt performante, astfel incat iti pot indeplini orice cerinta ai avea, insa trebuie sa tii cont si de faptul ca un laptop nou, de multe ori poate avea un pret piperat, iar tu sa nu ti-l permiti.

In aceasta situatie, cu siguranta fie apelezi la cumpararea produsului in rate, fie alegi sa iti indrepti atentia spre un alt laptop mai ieftin, tot nou, sau poti sa iti indrepti atentia spre un produs care se incadreaza in alta categorie de laptopuri.

Daca nu iti permiti un produs nou, si nici nu ai de gand sa il cumperi in rate, atunci poti sa iti indrepti atentia spre un laptop second hand, si cu siguranta poti sa te folosesti si de un astfel de produs.

In functie de specificatiile tehnice ale unui astfel de echipament, vei putea sa gasesti un laptop second hand al carui pret sa inceapa de undeva de la 150-200 de lei, insa in acest caz cu siguranta nu trebuie sa ai asteptari foarte mari de la produs.

Vei putea sa gasesti un laptop second hand care sa coste aproximativ 700-800 de lei, iar un astfel de echipament, indiferent de brandul ales, cu siguranta are specificatii tehnice cu mult superioare modelelor care costa 200 de lei.

Alegand un laptop second hand al carui pret este de aproximativ 800 de lei, il vei putea folosi fara probleme pentru a lucra de acasa, pentru a trimite sau pentru a primi mail-uri, ori pentru a completa tot felul de chestionare.

Cu siguranta vei putea sa iti cumperi si un laptop second hand care sa fie mai scump de 800 de lei, insa nu stiu cat de mult iti doresti sa iti cumperi un astfel de produs la mana a doua, care sa coste atatia bani, cand mai poti pune o suma mica de bani, si sa iti indrepti atentia spre un echipament refurbished, de exemplu.

Un laptop refurbished, cu siguranta are performantele superioare oricarui model second hand, asa ca poti sa optezi oricand pentru un asemenea produs.

De exemplu, poti sa iti alegi un model de laptop de la HP sau de la Dell, exact acelasi model, insa unul sa fie refurbished, iar mai apoi sa cauti exact acelasi model, insa nou.

Cu siguranta vei vedea o diferenta destul de mare in ceea ce priveste pretul, insa in ceea ce priveste performantele echipamentului, nu vei putea sa descoperi diferente, fiind vorba despre doua produse identice.

Asadar, laptopul ti-l vei alege si in functie de buget, insa daca optezi pentru un model second hand, poti sa gasesti modele incepand de la 150 – 200 lei, care nu au performante remarcabile, si poti sa gasesti si laptopuri second hand care sa coste mai mult de 1000 de lei, iar aici cu siguranta poti avea asteptari in ceea ce priveste performantele.

0 Shares
You May Also Like
Ce este CRM?

Ce este CRM?

Managementul relatiilor cu clientii (CRM) este o tehnologie care este necesara pentru gestionarea tuturor relatiilor si interactiunilor companiei…