Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie?

0 Shares
0
0
0

Stil rock, casual, sportswear, clasic, elegant. Ești în căutarea unei ținute moderne? Ce zici dacă ai căuta inspirația în zodiac? În cele ce urmează vei afla ce stil vestimentar ți se porivește în funcție de zodie.

Berbec, stilul rock

Extrem de încezătoare în sine, femeia Berbec se impune datorită stilului rock adoptat. O pereche de pantaloni din piele, o pereche de cizme de motociclist, o geacă de piele și look-ul tău zilnic este la fel de afirmat ca și caracterul tău. Berbecii reușesc să creeze ținute în tendințe cu accesoriile puternice. 

Taur, stilul clasic

Ești o persoană extrem de încăpățânată. Consumi în mod inteligent, toate cumpărăturile tale sunt gândite. Preferi să investești în haine de calitate, nu să cumperi ce este la modă.

Gemeni, stilul original

Ești o persoană curioasă și îți place să te joci cu moda. Nu eziți să cumperi articole vestimentare la modă în stiluri diferite pentru a-ți crea propriul stil.

Rac, stilul feminin

Ești sensibilă, visătoare, romantică. Adori ținutele feminine însă nu suporți ca toată lumea să se uite la tine. Știi să te pui în valoare cu ajutorul hainelor.

Leu, stilul extravagant

Natură dinamică, trăiești într-un ritm alert. Personalitatea ta puternică se reflectă în vestimentația ta, extravagantă de cele mai multe ori.

Fecioară, stilul sălbatic

Ești o persoană perfecționistă. Nu dorești să atragi atenția asupra ta și optezi pentru ținute mai sălbatice însă studiate la milimetru. Dressingul tău este alcătuit din piese atemporale.

Balanță, stilul eclectic

Ești misterioasă, plină de paradoxuri. Drept urmare, optezi pentru un melanj de stiluri vestimentare. Clasic, sexy, sport, în tendințe totdată, haine care reflectă caracterul tău indecis.

Scorpion, stilul sportswear

Ești o persoană dinamică, la limita hiperactivității. Optezi pentru materiale confortabile de obicei pentru a avea o libertate deplină de mișcare.

Săgetător, stilul colorat

Ești o persoană optimistă și jovială. Dressingul tău reflectă moralul tău: culori vii, motive și accesorii ludice.

Capricorn: stilul boem-rock

În spatele unei femei care pare sigură pe ea se ascunde o timidă și o sensibilă. Te joci cu extremele și oscilezi între un stil boem și rock, care reflectă personalitatea ta dublă.

Vărsător, stilul aventurier

Ești genul de persoană independentă și avangardistă. Plină de viață, adori să descoperi lucruri noi, îți place să călătorești. O pereche de teniși sau adidași, o șapcă pe cap și gata, te simți în largul tău.

Pești, stilul romantic

Ești o visătoare și stilul tău vestimentar reflectă acest lucru. Adori broderiile, motivele florale și dantela fină. O rochie boemă, o coroană de flori pe cap și un coșuleț în mână, look-ul tău de zi cu zi reflectă pasiunea ta pentru romantism.

0 Shares
You May Also Like