Ce strategii seo sunt eficiente in prezent?

0 Shares
0
0
0

Optimizarea motoarelor de cautare (SEO) este cu siguranta o necesitate pentru orice afacere din mediul online, iar proprietarii magazinelor online, sau antreprenorii care isi doresc un trafic mare pe site-ul de prezentare al afacerii, au nevoie de o strategie SEO cat mai eficienta.

Daca pana la momentul actual nu ati investit intr-o campanie seo, ar fi indicat sa faceti acest lucru pentru ca sunt foarte mari sansele ca toti concurentii dvs. sa faca deja acest lucru, si sa va fie foarte greu sa mai tineti pasul.

Pana atunci insa, va prezentam cateva strategii seo eficiente, pe care o companie le poate implementa, si care va pot ajuta sa va pastrati in top.

  1. Implementarea strategiilor de optimizare pentru reglementarea traficului mobil

O strategie mobila puternica este esentiala pentru majoritatea marcilor de astazi. Actualizarea recenta Google clarifica de asemenea, necesitatea optimizarii pentru mobil sau altfel clasamentul site-ului dvs. va ramane cu siguranta in urma, ceea ce cu siguranta va poate afecta afacerea.

Brandurile inteligente investesc intotdeauna in site-uri web care raspund utilizatorului care foloseste mobilul. Dar trebuie sa acordati atentie si altor elemente, cum ar fi timpul de incarcare al paginii, impreuna cu suprapunerile si pop-up-urile.

Aproximativ 69% dintre site-urile care care sunt prietenoase cu telefoanele mobile au fost considerate „inacceptabile”, deoarece viteza paginii este un indicator SEO imens, iar incarcarile rapide sunt extrem de importante pentru a mentine interesul vizitatorilor.

Majoritatea site-urilor responsive au timpuri de incarcare lente, astfel incat adaugarea de ferestre de tip pop va fi in detrimentul timpului consumat. De asemenea, este recomandata evitarea paginilor care nu accepta platformele mobile, deoarece utilizatorii vor trebui sa omite aceste parti.

  1. Aflati despre monitorizarea SEO negativa si despre cum puteti face modificari

Faptul ca site-ul va poate fi afectat de SEO negativ, cu siguranta trebuie sa va puna pe ganduri, pentru ca v-ar determina site-ul sa aiba o clasare mult mai slaba. Acest lucru ar afecta de asemenea, traficul si conversiile.

Este important sa cunoasteti problema si sa monitorizati regulat acest lucru, care ar ajuta considerabil clasarea site-ului. De asemenea, daca nu stiti prea multe lucruri despre asta, este timpul sa invatati si sa stiti cum sa iesiti din SEO negativ cat mai curand.

  1. Departati-va de la clasamentele de cuvinte cheie la rapoartele bazate pe ROI

Toata lumea are nevoie de informatii concrete despre banii obtinuti prin intermediul site-ului. Astfel de rapoarte ajuta la determinarea succesului eforturilor depuse pe site, in loc sa enumere doar clasamentele in rezultatele cautarii Google pentru cuvintele cheie preferate.

Capacitatea de a urmari utilizatorii va fi foarte importanta pentru o perioada lunga de timp, incluzand vizitatorii initiali ai interogarii de cautare, finalizarea obiectivelor pentru venituri, valoarea totala a vietii si alte statistici. Aceste cifre v-ar oferi o informatie despre defectele si vulnerabilitatile din cadrul site-ului, daca exista.

Atribuirea multi-touch este una dintre cele mai recente medode si este mult accentuata in ceea ce priveste evaluarea site-ului, este chiar mai buna decat prin Google Analytics. Puteti utiliza un instrument precum KISSMetrics pentru indeplinirea obiectivelor definite pentru site-ul dvs. web.

  1. Aplicati PR-ul traditional la link building

PR-urile traditionale se concentreaza pe consolidarea relatiilor, in timp ce crearea de link-uri ajuta la construirea SEO. Folosind ambele tehnici intr-o maniera hibrida, se poate inscrie pe linkurile pentru cele mai bune site-uri, stimuland relatiile cu clientii si potentialii clienti.

  1. Urmariti cuvinte cheie mai largi si mai precise ale cumparatorului

Puterea cuvintelor cheie cu coada lunga este bine documentata si va ajuta campania SEO. Dar actualizarea algoritmului Hummingbird de la Google a schimbat destul de mult aceasta tendinta.

Google doreste acum sa inteleaga contextual continutul larg, precum si cuvintele cheie cu coada lunga utilizate in continut. Daca site-ul dvs. web se concentreaza pe expresii de coada de lungime mijlocie sau lunga, atunci se pot evita cuvinte cheie largi. Utilizati ambele cuvinte cheie pe site-ul web.

  1. Utilizati strategii tehnice SEO cu campanii de marketing de continut

SEO tehnic este extrem de util, iar site-ul dvs. web trebuie sa respecte cele mai bune standarde SEO. Dar asta nu castiga trafic. Tehnica SEO nu va poate pune pe prima pozitie in Google, iar de aici aveti nevoie de marketing continut.

Crearea de continut de cea mai buna calitate, pe care chiar si cele mai mari site-uri l-ar dori, este singura abordare. Este important sa scrieti continut pe baza cuvintelor cheie. De asemenea, asigurati-va ca vizati blogurile din industrie si va concentrati asupra conversiilor indirecte. Reticularea in cadrul site-ului este importanta si ea.

  1. Cunoasterea legaturilor exprimate si implicite si aplica-le in consecinta

Link-urile exprimate ofera legaturi catre resursa mentionata, in timp ce linkurile implicate se refera doar la resursa. Legaturile implicite cresc in importanta, deoarece Google pune o valoare mare pe semnalele de marca foarte importante pentru strategia dvs.

Strategia functioneaza deoarece inseamna ca stiti despre industrie si sunteti destul de bine informati despre aceasta. O legatura buna si puternica cu marcile insisi permite motorului de cautare sa afle despre importanta dvs., iar acest lucru va poate aduce o clasare mai buna.

0 Shares
You May Also Like