Ce sunt barcile de agrement? Tipuri si permise necesare

0 Shares
0
0
0

Stiti care sunt barcile care intra in recreere? Stiti permisiunile de care aveti nevoie pentru a le conduce? In acest articol va spunem totul!

Coasta spaniola de exemplu este un loc ideal pentru a naviga si a va bucura de vacanta de vara mult asteptata. Multi oameni iau in considerare cumpararea sau inchirierea unei barci pentru a se bucura cu familia lor de zile de vara de neuitat.

Cu toate acestea, este obisnuit sa existe indoieli cu privire la tipul de barca de agrement care exista si la permisele de navigatie necesare. Continuati sa cititi si aflati totul! Puteti vedea ce se intampla la o scoala de navitagtie accesand Skipper Academy in imagini.

Cand este considerata o barca, de agrement?

Pentru inceput, cel mai bun lucru pe care il putem face este sa spunem ceea ce este considerat o barca de agrement. Legislatia actuala stabileste o serie de conditii pentru a face parte din acest grup. Il rezumam in urmatoarele puncte:

  • Sunt cele de tot felul, indiferent de mijloacele de propulsie, care…
  • Au o lungime (lungimea unei barci de la prova la pupa) intre 2,5 si 24 de metri.
  • Scopul sau este de agrement si sport.
  • Acestea pot transporta maximum 12 pasageri. Cand vorbim despre “pasageri” ne referim la persoanele care merg la bordul unei barci, cu exceptia: copiilor sub un an, skipperului, membrilor echipajului si persoanelor angajate la bordul barcii pentru a indeplini orice sarcina care are legatura cu activitatile aceluiasi.
  • Este optional sa-l utilizatiin scop lucrativ sau in scopuri de formare.
  • Acesteainclud pescuitul neprofesionist.

Ce tipuri de barci de agrement exista?

  • Odata ce suntem clari despre ce este o barca de agrement, este timpul sa clarificam tipologia pe care o putem gasi in ea. Avand in vedere conditiile stabilite in sectiunea anterioara, putem include in acest grup urmatoarele navigari:

1. Barci plutitoare

  • Este obisnuit sa le gasiti oriunde pe coasta spaniola. Diferite scoli nautice ofera activitati pe mare cu unele dintre ele, desi pot apartine si persoanelor fizice. In aceasta sectiune putem include navigatie cum ar fi: canoe, caiace si canoe, role cu pedale (sau echipate cu un motor cu o putere mai mica de 3,5 kilowati), barci de navigatie, braci glisante cu motor si instalatii ancorate plutitoare. Barcile gonflabile si placile de surf apartin, de asemenea, acestei sectiuni.

2. Jet ski-uri

  • Nu exista nici o modalitate mai buna de a conduce pe coastele spaniole decat cu un jet ski. Calitatile acestei barci va permit sa va deplasati in jurul marii ca si cum ati fi pe uscat. Inainte de a cumpara sau inchiria unul, ganditi-va la puterea acestuia, deoarece, in functie de aceasta, vi se va cere sa utilizati diferite permise de navigatie..

3. Barci mari cu vele

  • Acest grup de barci cu vele profita de briza. Catamaranii sunt mai la moda ca niciodata datorita navigarii netede pe care ne-o ofera. Structura barcii este esentiala pentru a face aceasta calitate sa devina realitate: ofera o stabilitate ridicata care va va permite sa faceti o plimbare plina de relaxare.

De ce sa inveti sa navighezi?

Navigarea este o modalitate excelenta de a aduce pace si liniste in vietile noastre ocupate; Sunetele simple ale vantului in timp ce umple panzele sau apa cand curge pe langa barca pot fi foarte relaxante, un antidot perfect la stresul lumii moderne. Ofera oamenilor ocupati intelegerea ca se pot relaxa, concentrandu-se, in acelasi timp, pe navigatie.

Unii marinari capata un sentiment profund de unitate cu barca lor, marea si vantul. Barca devine un univers autonom, procesul de navigare devine total consumator. Orice simt al timpului se schimba si se extinde, momentele mici devin mai importante. Navigarea poate fi o experienta meditativa, reflexiva si captivanta.

Pe masura ce pasiti pe barca, lumea ocupata cu care esti atat de obisnuit incepe sa dispara. Pe masura ce navighezi departe de tarm, lucrurile care se intampla pe uscat devin mici preocupari de fundal. Barca este centrul lumii si tot ceea ce conteaza este chiar acolo, in barca sau imediat in jurul ei. Nu este atat de mult despre locul in care navigati, ci despre placerea si provocarea calatoriei in sine.

O mare parte a navigatiei este despre experienta, incredere in sine si invatarea abilitatilor potrivite. Din moment in moment, dezvolti o intelegere a ceea ce trebuie sa se intample pentru a te mentine pe tine, echipajul si barca in siguranta si pentru a ajunge acolo unde trebuie sa fii. Fiecare moment pe apa este diferit, iar capacitatea de a reactiona si de a face fata oricarei situatii care apare este o provocare pe care multi marinari o pot savura.

Combinatia de arta si stiinta atunci cand navigheaza este o modalitate excelenta pentru oameni de a-si imbunatati intelegerea asupra ambelor si de a obtine un sentiment real de realizare. Pe langa abilitatile mentale necesare, navigatia este, de asemenea, o modalitate buna de a ramane in forma, deoarece exista o multime de exercitii de facut!

0 Shares
You May Also Like