Sesiunea Reiki, in ce consta?

0 Shares
0
0
0

O sedinta Reiki nu este altceva decat aplicarea metodei intr-un mod practic asupra persoanei care doreste tratamentul de vindecare. Acesta este deja modul in care maestrul Reiki sau medicul va efectua pozitionarea mainilor pentru a echilibra chakrele si localiza, studia si vindeca orice rau care este prezent.

Cum sa incepeti o sesiune Reiki

Persoana care urmeaza sa fie tratata nu trebuie sa-si dezbrace hainele ci doar incaltamintea pe care o poarta, totul se face intins pe un pat.. Nu trebuie sa fie in contact cu niciun dispozitiv electric sau electronic si nici nu trebuie sa aiba accesorii metalice, cum ar fi bijuterii, chei, catarama, toate acestea pentru a nu interfera cu energia tratamentului.

Este foarte frecvent sa apara schimbari considerabile ale temperaturii corpului, deci ar trebui sa acoperiti persoana cu o patura- nu este obligatorie, dar este recomandata.

Verificarea energiei

Acest lucru se face pentru a masura intensitatea schimbului de energie necesar. Sunt evidentiate posibilele obstructii sau deficiente in ceea ce priveste fluxurile de energie ale pacientului. Capacitatea de a reactiona si de a absorbi energia este verificata.

Terapiile alternative sunt integrate

Cristaloterapie: atunci cand se localizeaza campurile de energie, cristalele sunt folosite pentru a servi ca emitatori de energie. Ele sunt de obicei realizate din cuart, acestea au proprietatea de a armoniza chakrele.

Aromaterapie: Este comun sa se aplice uleiuri in punctele de energie, aceste uleiuri esentiale sunt asociate cu tratamentul inca de la inceputurile sale, deoarece acestea au o putere terapeutica foarte benefica, care armonizeaza corpul si mintea.

Tratamentul Reiki

Prin intermediul punerii mainilor, se iau masuri cu privire la toate punctele energetice indispensabile. Acest tratament are ca scop a fi parte integranta, la persoana, in toata esenta sa. Totul este imbracat intr-un singur plan care uneste factorii: fizic, emotional, spiritual si mental intr-un mod holistic.

Mainile vor fi situate in diferite zone ale corpului: cap, trunchi si membre, pentru a echilibra, localiza si activa energia vitala sau universala. Cu cat timpul de tratament este mai lung, cu atat mai multe beneficii va aduce pacientului. Mainile nu trebuie neaparat sa fie in contact cu corpul – poate fi de asemenea, tantric.

Simbolurile Reiki

Ca in orice trecere de experiente sau in pregatirea profesionala totul este insotit de pasi sau obiective indeplinite, pe masura ce profesorul adapteaza mai multa stapanire a energiei prin asezarea mainilor, aceasta cunoastere se va inalta cu livrarea mai multor instrumente pentru a ajuta procesele de vindecare.

De aici sunt remarcate celebrele si sacrelele simboluri Reiki, care se nasc in vremuri ancestrale din Japonia, Tibet si India. Se spune ca Reiki s-a nascut in 1922 si nu suna ca o data ancestrala- aceste simboluri nu sunt originare din aceasta cultura, ci provin din perioada sanscrita.

Aceasta simbolistica era cunoscuta de maestrii deja cu un nivel avansat de Reiki, erau secreti sau necunoscuti de oricine nu era un sustinator al acestei culturi. Dar, din cauza acestor metode de ascundere a simbolurilor, ele au fost falsificate in mod repetat, oferindu-se ca marfuri de marketing ilicite.

Pe masura ce aceasta metoda de vindecare functioneaza in armonie cu mediul si pentru a nivela energiile pozitive intre fiintele vii, pentru a se face cunoscute si pentru a extinde recrutarea oamenilor in aceasta arta, ele au devenit cunoscute.

0 Shares
You May Also Like

Istoria navelor pe scurt

In primele zile ale omenirii, barcile erau simple si bazate pe materialele disponibile constructorilor: Toate sistemele de constructii…