Ce sunt proiectoarele led Ip65?

0 Shares
0
0
0

Proiectorul led reprezinta un tip de corp de iluminat care este disponibil intr-o gama variata de variante de la 10W si pana la 100W care se foloseste pentru a se ilumina perfect casele, atelierele, halele si terenurile de sport, tunelurile si monumentele istorice, paracrile si pentru a se face corect iluminatul de supraveghere.

Pentru cei care nu stiu ce inseamna gadrul de protectie IP65 am facut acest articol care sa va ajute ca in momentul in care vedeti in magazine fizice sau online numele de produs proiector led IP65 sa stiti ce anume inseamna si ce presupune.

Avantajele folosirii unor proiectoare cu led consta in durata de viata mare, lipsa continutului de mercur si de plumb din compozitie, lipsa de radiatii uv si ir, consumul mai mic de energie electrica cu pana la 60 de procente mai mic comparativ cu toate sursele de lumina HID.

Zonele din exterior pot fi cat de sigure se poate datorita iluminatului de o foarte buna calitate care se realizeaza cu ajutorul becurilor si proiectoarelor led. Ele au si o estetica foarte buna si sunt durabile si performante insa sunt si versatile.

Proiectoarele cu led pot sa fie utilizate in iluminarea parcarilor, cladirilor, fatadelor si spatiilor care au o destinatie industriala dar si a spatiului de depozitare si a panourilor de publicitate sau a zonelor de agrement.

Puteti sa puneti proiectoare led si pe alei, pe pontoane si pe caile de acces sau in curtile interioare. Inplus corpurile de iluminat care au led pentru exterior se gasesc in nenumarate variante pentru a putea optimiza consumul de energie si pentru a putea evidentia in mod eficient elementele de arhitectra si pentru a da si un sentiment de siguranta in timpul noptii.

Durata de viata pe care o au proiectoarele led este uriasa si in timp ce temperaturile de culoare pot sa varieze undeva intre 3000k si 7000 k pot sa fie alimentate mult mai usor si in acelasi timp au si interiorul foarte simplu reprezentat de un transformator.

Proiectoarele led se folosesc si pentru a ilumina din interior cat si pentru a ilumina din exterior si asta datorita durabilitatii lor foarte mari si a performantei din mediile reci.

Sunt mai multi proprietari care utilizeaza iluminatul cu led exterior pentru a decora insa se poate utiliza si pentru iluminatul de supraveghere. Iluminatul ambiental ori cel de efect se fac si cu ajutorul proiectoarelor de putere mica, de la 10W si pana la 30W avand o lumina calda de 2700 si pana la 3200 k.

Un exemplu poate fi iluminatul caselor si cel al monumenelor si cladirilor de tip istoric. Iluminatul in aer liber se face prin gama variata de proiectoare led care pot sa fie de la 50W si pana la 200W. lumina potrivita este cea rece de 6000 si pana la 6500k. Ele se monteaza foarte usor si pentru iluminarea atelierelor a halelor sau a terenurilor de sport si a fabricilor.

In timpul procesului de fabricatie toate aceste corpuri de iluminat se testeaza si pentru a rezista foarte bine la zapada si la ploaie in asa fel incat sa nu prezinte riscuri.

0 Shares
You May Also Like