Ce trebuie sa stii cand alegi un ceas de dama pentru a-l face cadou?

0 Shares
0
0
0

Un ceas de dama trebuie ales cu o grija mult mai mare decat in cazul celui purtat de un barbat. Femeile sunt mult mai grijulii atunci cand vine vorba de alegerea accesoriilor pe care le poarta, criteriile lor de alegere a acestora fiind mai stricte si mai numeroase decat cele aplicate de barbati la achizitionarea unui ceas.

Un ceas de dama trebuie sa puncteze cat mai bine la categoria stil, perfomanta lui tehnica putand trece adesea in plan secund, in viziunea unei femei. Anumite sfaturi privitoare la o astfel de achizitie sunt insa mereu utile pentru o femeie, oricat de bine ar sti ea ce cauta atunci cand vrea sa achizitioneze un ceas de mana.

Asadar, cei care doresc sa cumpere un ceas pentru o femeie trebuie sa se gandeasca inclusiv la inaltimea ei. Unei femei inalte i se potriveste un ceas mai mare, cu o curea mai lata decat de obicei. In schimb, o femeie mai scunda va fi mereu mai eleganta cu un ceas mic la mana, el fiind prins cu o curea ingusta. Un ceas elegant nu va avea o curea ingusta si o carcasa de dimensiuni generoase, caci astfel de trasaturi sunt incompatibile.

Exista si ceasuri a caror curea se poate schimba, ele fiind preferate de multe femei. Acestea ofera avantajului versatilitatii stilului adoptat de femeia care il poarta. Cei care sunt nehotarati in privinta ceasului pe care sa il cumpere pentru femeia din viata lor pot alege un ceas de acest tip, cu curea detasabila, care se poate inlocui cu alta.

Atunci cand faci cuiva un ceas cadou trebuie sa stii si ce circumferinta are mana acelei persoane. Este preferabila, asadar, o curea metalica ce se poate modifica daca este nevoie. Si curelele din piele se pot modifica pentru ca ceasul sa se potriveasca mainii celei care il poarta, insa modificarile trebuie facute cu grija pentru a evita pericolul deteriorarii.

Un cadou trebuie neaparat insotit de o cutie pe masura. Producatorii renumiti in domeniu ofera si o serie de cutii deosebite pentru ceasurile produse. Un ceas oferit cu cutia potrivita va fi pastrat in bune conditii pentru o perioada de timp indelungata.

In concluzie, cumpararea unui ceas de dama reprezinta o adevarata provocare ce poate fi depasita daca sunt respectati anumiti pasi simpli. O alegere inspirata va fi cea care porneste de la o gama larga de ceasuri si este facuta dintr-un numar restrans de modele. Un principiu este esential atunci cand alegi un ceas de dama.

Ceasul trebuie sa aiba elementele lui particulare, care il fac special fata de altele. Orice femeie vrea sa se simta speciala oriunde se afla si sa se faca remarcata fata de celelalte. Un ceas, alaturi de bijuteriile alese de ea, este o alegere inspirata oricand, cu conditia ca el sa fie elegant si sa inspire si ideea de calitate.

Asadar, atunci cand vrei sa alegi un ceas special pentru o femeie, tine cont de astfel de prinicpii si vei lua mereu cea mai buna decizie.

0 Shares
You May Also Like