Cel mai bun mod de a alege barci gonflabile

0 Shares
0
0
0

Pentru ca amintirile din weekend au fost pozitive, trebuie sa te gandesti cu atentie la ce fel de echipament este cel mai potrivit pentru locurile in care iti planifici vacanta.  Inainte de a alege o barca gonflabila, ar trebui sa intelegeti inainte ce fel de barca va trebuie…

Regulile de selectie, intretinere si functionare a acestuia vor ajuta la organizarea unei excursii .

Tipuri de barci

In functie de ce fel de vacanta a fost planificata, este necesar sa alegeti tipul potrivit de barca. Ele sunt destinate pescuitului, pescuitului de sulita, vanatorii, precum si familiilor atunci cand se relaxeaza.

Alegerea unei barci gonflabile bune pentru pescuit,  va ajuta mult in timpul acestui sport. Pentru pescari, este nevoie de o barca de 2 m. O lungime dubla a unei barci  gonflabile, nu poate depasi 2,8 m. In cazul in care este nevoie,  se pot  selecta barci mai lungi pentru mai multe persoane. 

Inainte de a alege o barca gonflabila pentru pescuit, trebuie sa cunoasteti principiul de organizare al prinderii pestilor. Pentru a depasi distantele lungi, trebuie acordata atentie varietatii motorului barcii. Pentru distante scurte, barcile cu vasle sunt  adecvate.

Fabricarea barcilor

Fabricarea barcilor gonflabile implica utilizarea diferitelor materiale si tehnologii in procesul de creare a echipamentelor.

Cel mai frecvent utilizat material, este PVC-ul. Poate fi intarita de asemenea cu mai multe straturi. Cu cat are mai multe straturi de PVC, cu atat devine mai puternic materialul in sine. Dar, in acelasi timp, va creste si greutatea barcii. Din acest material se produc  si saltele, jucarii..

PVC-ul , este potrivit pentru productia de barci gonflabile, sunt rezistente si foarte utile. Barcile gonflabile se produc exclusiv din acest material.

Produsele din PVC armat sunt create prin imbinarea sau sudarea elementelor lor. Potrivit criticilor, barcile gonflabile, fabricate prin sudura, sunt mai rezistente. Cu toate acestea, spatiul comun este punctul cel mai vulnerabil si anume subtierea materialului in timpul topirii.

Parametrii barcii

Inainte de a face o achizitie a barcii, este necesar sa se determine numarul de persoane care urmeaza sa o foloseasca. Daca sunteti doua persoane ce folosesc barca in acelasi timp,  ar trebui sa optati pentru un produs de 2,8-3,3 m in lungime.

Pentru trei persoane care folosesc barca, ar trebui sa luati un produs cu o lungime de 4,2m.

Ce sa se  caute in magazin

Pana in prezent, pe  piata barcilor gonflabile exista mai multi producatori. Costul produselor lor variaza. In cautarea clientului lor, multi producatori uita de calitate si acorda atentie la lansarea de produse superficiale, asa ca acorda o atentie atunci cand cumperi o barca gonflabila !

In conditiile actuale, costul ridicat nu este inca o garantie a barcilor gonflabile de calitate. Prin urmare, trebuie sa acordati atentie caracteristicilor vizuale ale produsului.

Pentru a intelege cum sa alegeti o barca gonflabila, ar trebui sa va familiarizati cu recomandarile profesionistilor si utilizatorilor cu experienta. Ei sustin ca aspectul produsului poate spune multe despre calitatea sa.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l cautati atunci cand alegeti o barca, acesta este aspectul materialului. Daca arata ca hartia, arata dezordonata si nesigura,este o barca de evitat.

De ce sa iti cumperi barci gonflabile

Barcile gonflabile rigide devin rapid alegerea preferata pentru multi profesionisti din domeniul marin. De ce? Sunt incredibil de versatile si ofera un numar surprinzator de avantaje fata de carenele traditionale. Nu numai ca sunt rentabile, dar ofera si performante si fiabilitate pe care nu le puteti gasi in alte tipuri de nave.

Daca nu sunteti familiarizati cu barcile gonflabile rigide, iata ce trebuie sa stiti. RIB-urile isi iau numele din constructia lor – o carena v cu carcasa gonflabila. Designul unic este ceea ce le confera versatilitate si duritate.

Dezvoltat initial  la Atlantic College din Tara Galilor  ca o ambarcatiune de salvare de inalta performanta, cu apa dura, RIB-urile pot face fata oricaror conditii, iar functionalitatea lor a dus la o larga utilizare publica. Multe grupuri de la armata Statelor Unite, Marina, Garda de Coasta si fortele de ordine pentru navigatii de agrement recunosc beneficiile RIB-urilor.

RIB-urile sunt foarte usoare datorita constructiei lor laterale gonflabile si a carenei laminate. Acest lucru nu numai ca mareste eficienta consumului de combustibil, ci si creste foarte mult capacitatea lor de incarcare. In plus, aceste barci gonflabile sunt recomandate si de specialisti.

Indiferent daca utilizati RIB-ul ca barca de lucru, transportati pasageri pentru inchiriere sau transportati soldati si provizii, este important sa ramaneti intotdeauna in limitele sarcinii de lucru sigure. Barcile gonflabile rigide au o capacitate ridicata, care va permite sa va incarcati barca cu mai multe lucruri, in timp ce va aflati inca in limita de lucru sigura, ceea ce va permite sa operati mai eficient si mai sigur.

Combinatia cu guler gonflabil, cu carena dura, ofera RIB-urilor stabilitate superioara comparativ cu barcile traditionale. Flotabilitatea tuburilor le face practic de scufundat si, de asemenea, foarte stabile. Cand alergati la viteze mari, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la problemele de stabilitate care apar cu alte tipuri de ambarcatiuni usoare.

0 Shares
You May Also Like