Cele 3 avantaje principale ale Shopping Google

0 Shares
0
0
0

Google Shopping este un comparator de preturi atasat motorului de cautare Google. Este, de asemenea, insertia din partea laterala a paginii de rezultate rezervata pentru afisarea produselor de pe site-urile comerciantilor si corespunzatoare cererii facute pe bara de cautare Google.

Google Shopping este integrat cu platforma Google Adwords , unde este posibil sa creezi si sa gestionezi campanii, utilizand un instrument numit Google Merchant Center .

Astazi vom vorbi despre avantajele campaniilor de Cumparaturi Google si despre ce pot face reclamele pentru performanta site-ului tau web. De asemenea, cu ajutorul echipei de la https://moloso.ro/google-ads/, iti poti crea campanii de anunturi pentru sote-ul tau.

# 1 Cu Google Shopping implementezi vizibilitatea pe internet

O interogare a unui motor de cautare poate declansa mai multe anunturi Google Shopping. In acest sens, iti optimizezi campaniile deoarece castigi vizibilitate pe pagina cu rezultate.

Prin urmare, poti combina anunturile AdWords clasice, precum si anunturile pentru Cumparaturi Google.

# 2 Cu Google Shopping cresti sansele de conversie

Multe companii folosesc acum diverse instrumente de referinta platite pentru a se face mai bine cunoscuti clientilor lor pe internet. Cumparaturile Google sunt unul dintre principalii factori in cresterea ratei de click, deoarece particularitatea acestor reclame este ca agentul de publicitate prezinta fotografia produsului oferit, precum si pretul acestuia.

Astfel, poti include informatii utile pentru a introduce si descrie produsul. Drept urmare, acest lucru permite utilizatorului de internet sa aiba cunostinte directe despre informatiile esentiale in timpul procesului de cautare, ceea ce il poate ajuta sa ia o decizie.

De exemplu, un utilizator de internet doreste sa cumpere un fotoliu nou pentru a-si echipa camera de zi. El decide sa faca o cautare pe Google si introduce urmatoarea interogare: „fotoliu”. Pagina de rezultate care apare ii ofera diverse anunturi AdWords in partea de sus a paginii, dar el nu stie inca pe ce anunt sa faca click.

In partea dreapta a paginii sunt reclame Google Shopping care prezinta cateva exemple de fotolii. Aceste reclame afiseaza diverse fotografii de fotolii, impreuna cu pretul. Utilizatorul de internet priveste, compara si ajunge sa faca clic pe anuntul care le corespunde cel mai bine asteptarilor. De ce? A descoperit o fotografie care reprezinta perfect ceea ce cauta.

# 3 Gestionezi cu usurinta performanta campaniilor tale

Distribuirea anunturilor pentru Cumparaturi Google se bazeaza pe categoriile de produse definite anterior in fluxul de date din Google Merchant Center. In cadrul campaniilor tale, poti accesa cu usurinta parametrii de distributie si analiza performantei tale, la fel ca in cazul campaniilor AdWords clasice. Pe de alta parte, poti compara cu usurinta rezultatele obtinute in cadrul diferitelor grupuri create.

Astfel vei putea afla ce produs sau categorie de produse prefera utilizatorii de internet. Aceste date iti pot permite sa iei decizii corecte cu privire la actualizarea sau oprirea anumitor grupuri de anunturi de produse, pentru a-ti optimiza rentabilitatea investitiei.

Concluzie:

Cu Google Shopping, dezvolti conversii pe site-ul tau de comerciant! Prin urmare, Cumparaturi Google este un instrument eficient pentru consolidarea calitatii anunturilor tale si optimizarea vizibilitatii site-ului tau.

0 Shares
You May Also Like