Cele mai bune aplicatii Blackjack pentru Android

0 Shares
0
0
0

Blackjack este fara doar si poate, unul dintre cele mai populare jocuri de cazino. Va permite sa construiti strategii, in timp ce, in mod natural exista un pic de noroc implicat si uneori.

Acesta este motivul pentru care am decis sa vorbim despre unele dintre cele mai bune aplicatii Blackjack disponibile pentru Android, care pot fi instalate pe telefoane Huawei si nu numai.

Retineti ca aplicatiile mentionate aici nu va vor ajuta sa castigati bani reali, dar in schimb, acest lucru poate servi ca o pregatire excelenta, in timp ce va va ajuta sa aveti o metoda placuta de a va petrece timpul liber. Avand in vedere natura acestor aplicatii si jocuri, este important sa retineti ca  nu sunt potrivite pentru copii. Iata asadar cele mai bune aplicatii pentru Blakjak

  1. BLACKJACK!

Cunoscuta si sub denumirea de Blackjack 21, aceasta aplicatie este destul de populara in randul fanilor Blackjack. Asta pentru ca serveste ca o inlocuire excelenta pentru jocul real, fara riscul de a pierde bani.

Vorbind despre joc, acesta va ofera tot ceea ce va puteti astepta de la un joc tipic Vegas Blackjack 21. Acest joc este recomandat celor care cunosc conceptele de baza ale blackjack-ului si doresc sa-si incerce abilitatile.

Trebuie sa castigati bani virtuali in cadrul jocului, iar partea cea mai buna cu privire la acest joc este ca puteti juca chiar si offline sau fara conexiune la internet. BLACKJACK este o aplicatie care se poate descarca gratuit din Play Store, dar are anunturi si achizitii in aplicatie. Jocul functioneaza pentru acele telefoane care ruleaza Android 2.3.3 sau o versiune ulterioara.

  1. Ultimate BlackJack 3D Reloaded

Acesta este un joc captivant de blackjack pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile. Este livrat cu o gama larga de caracteristici, inclusiv capacitatea de a obtine propriul rating unic ELO, impreuna cu un tabel de provocare din joc, care ii motiveaza pe jucatori sa ajunga la varf.

Spre deosebire de alte jocuri care utilizeaza un simulator bazat pe smartphone sau tableta pentru distribuirea cartilor, acest joc foloseste aparent zgomotul atmosferic pentru a determina numerele. Acesta este un mod destul de sigur de a va asigura ca jocul este corect pentru toata lumea.

In timpul jocului, puteti obtine acces instantaneu la toate statisticile din joc. Aveti, de asemenea, un editor de cazino personalizat cu acest joc pentru a va ajuta sa schimbati regulile conform preferintelor dvs. In general, un joc ca acesta ar trebui sa se afle in partea de sus a listei dvs. daca sunteti un incepator de blackjack sau un profesionist.

Combinatia dintre aspectele mentionate face ca aceasta sa fie una dintre cele mai bune aplicatii de blackjack pe care le veti intalni. Partea cea mai buna este ca aceasta aplicatie se poate descarca gratuit si nu are achizitii in aplicatie pentru a cumpara carduri valute sau bonus. Exista insa reclame.

  1. Blackjack by Brainium Studios

Aceasta este inca o aplicatie distractiva conceputa pentru a va ajuta sa va imbunatatiti la strategia de blackjack. Aplicatia este simplu de inteles, motiv pentru care este recomandata fanilor de blackjack, indiferent de expertiza lor in joc.

Exista o moneda in joc pe care o puteti castiga pe masura ce progresati mai departe, dar jocul nu implica bani reali.

Desi este posibil sa nu ofere grafica 3D a altor cateva jocuri de blackjack de top, aceasta aplicatie este cu siguranta mai personalizabila datorita adaugarii unei sectiuni de teme. De asemenea, va puteti perfectiona abilitatile de numarare a cardurilor urmarind animatia de tranzitie a puntii.

Jocul are optiunea rotativa care poate oferi jetoane nelimitate in joc. Exista o pagina de statistici din aplicatie care va ofera toate informatiile de care aveti nevoie despre piesele si miscarile dvs., astfel va ajuta sa va imbunatatiti jocul pe termen lung.

Unul dintre aspectele enervante ale descarcarii unora dintre jocurile de blackjack este ca nu te lasa sa progresezi mai departe fara sa faci o achizitie in aplicatie. Ei bine, din fericire aceasta aplicatie nu are deloc achizitii in aplicatie, desi veti vedea reclame.

0 Shares
You May Also Like