Cele mai bune aplicatii pentru copiii de 4-5 ani

0 Shares
0
0
0

Panorama aplicatiilor pentru copii se caracterizeaza printr-o multitudine de titluri potrivite pentru diferite grupe de varsta. Cu toate acestea, nu este atat de usor sa jonglezi cu numeroasele aplicatii atunci cand vrei sa optezi pentru produse dedicate copiilor intre 4 si 5 ani.

Este un moment special in viata pentru cei mici care se pregatesc sa intre in lumea scolii elementare, cu toate schimbarile de rutina si metodele de invatare care urmeaza. Intra aici pentru piese telefon.

  1. Montessori Preschool de Edoki Academy

Aceasta este o colectie de aplicatii Edoki Academy, toate inspirate din metoda Montessori. Gama de aplicatii variaza de la cele dedicate calculului numeric si limbajelor, pana la logica, muzica si multe altele. Prin activitatile propuse, copiii vor putea incepe sa abordeze alfabetul, scrierea si numerele. Pe scurt, o colectie care se caracterizeaza prin continut interesant si de inalta calitate, conceput special pentru varsta prescolara.

  • Ooh! Aplicatia de desen magic

Aceasta aplicatie este transpunerea digitala a cartii de Louis Rigaud si Anouck Boisrobert publicata in Italia de Franco Cosimo Panini cu titlul „Hopa! Palaria mea “. In Ooh! Aplicatia de desen magic ecranul este o foaie goala pe care copiii trag forme cu aripi, brate sau picioare incoltite.

Liniile subtiri si negre ale formelor geometrice, odata ce ajung in centrul ecranului, dau viata intr-un mod surprinzator animalelor sau elementelor din peisaj, gata imediat sa se transforme in altceva cand rotim obiectul. O aplicatie proaspata si dinamica pentru a te juca cu imaginatia.

  • Bandimal

Bandimal este o aplicatie cu ritm rapid care ofera copiilor posibilitatea de a incepe sa invete regulile de compozitie pentru a crea muzica.

Scopul este de a face compania dansatorilor amuzanti sa fie protagonistii aplicatiei actionand prin selectarea blocurilor sonore; 9 animale care trebuie combinate in 5 tonuri (scala este pentatonica pentru simplificare), fiecare animal corespunde unui instrument muzical si o anumita transformare animata este asociata fiecarui sunet. Un mod distractiv, neconventional si simplu de a introduce copiii in lumea muzicii.

  • Salon de coafura Toca

Toca Hair Salon este o aplicatie simpla si ingenioasa pentru a explora lumea mestesugurilor si a activitatilor zilnice prin identificare … cu un coafor! Copiii se vor juca la spalat, taiat, colorat, pieptanat si coafat parul pentru clientii lor cu un aspect hotarat capricios si vesel.

La fel ca micii adevarati profesionisti din sector, copiii vor putea folosi foarfece, aparat de ras, pieptene si uscator de par, care se adauga la cele 12 culori diferite si la potiunea magica care face ca parul sa creasca din nou. Rezultatele pot fi doar distractive, amuzante si ciudate!

  • Gradina zoologica

Un titlu special pentru o aplicatie la fel de originala si distractiva! Cei 21 de animale protagonisti ai Gradinii Zoologice cu animale domestice reactioneaza la atingerea ecranului, transformandu-se din cand in cand intr-un alt animal, ca intr-un fel de film de animatie care are ca tema semnul grafic negru al autorului.

Totul este in transformare: de la elefantul catapultat in cada, la dansul teckelului, pana la maimutele care privesc o minge de fotbal rapita. Un joc pentru a redescoperi minunea copilariei si a crede ca se poate intampla orice.

0 Shares
You May Also Like