Cele mai bune aplicatii pentru telefonul tau

0 Shares
0
0
0

Iata cateva aplicatii care te vor ajuta s aiti folosesti mai bine telefonul. Iti recomandam sa iti cumperi si o husa Oppo pentru o protectie optima.

OKCUPID

Nu esti genul care te opreste la o fotografie simpla si vrei sa stii cat mai multe despre potentialul tau partener inainte de a te potrivi? OKCupid nu numai ca va permite sa completati o biografie atata timp cat doriti, dar va va pune si un numar mare de intrebari.

In afara de intrebarile traditionale (inaltime, orientare sexuala, relatia dorita, semn astrologic, religie), veti avea, de asemenea, cateva sute de intrebari (nu trebuie sa raspundeti la toate) despre orientarile voastre politice, preferintele sexuale, etica voastra, tipul preferat de intalnire in timpul pandemiei, etc.

Pe fiecare profil consultat, veti vedea apoi un procent de compatibilitate care va va permite sa stiti daca persoana din fata este cea care va corespunde cel mai bine. Retineti, totusi, ca aceasta nu este cea mai populata aplicatie de intalniri, dar este foarte populara cu comunitatile LGBTQ +, alternative, poliamore etc.

APK MIRROR

Pentru a descarca aplicatii fara a trece prin Play Store, exista o alta solutie, incarcarea laterala. Este pur si simplu o chestiune de instalare a aplicatiilor prin descarcarea directa a pachetului in format APK fara a trece printr-un magazin de aplicatii.

Pentru a gasi pachete de aplicatii gratuite in mod legal si cu asigurarea ca nu vor contine programe malware, cea mai buna solutie este APKMirror. Aceasta este o modalitate buna de a obtine acces la aplicatiile declarate incompatibile pentru dispozitivul vostru de Play Store sau care sunt disponibile numai in anumite tari.

APKMirror afiseaza numai aplicatiile gratuite. In cele din urma, retineti ca o aplicatie instalata prin aceasta metoda poate fi foarte bine actualizata prin Play Store.

HUAWEI APPGALLERY: NOUUL PROVOCATOR

Privat de Play Store, Huawei nu a avut de ales decat sa munceasca din greu pentru a-si dezvolta AppGallery, magazinul oficial de aplicatii gasit n mod implicit, pe smartphone-urile Huawei si Honor.

Brandul doreste sa ii impinga pe dezvoltatori sa creeze versiuni ale aplicatiilor lor, independent de Google. Este probabil gigantul telefonic cu cea mai puternica forta pentru a putea face acest lucru.

MAGAZIN SAMSUNG GALAXY, MAGAZIN XIAOMI MI, ETC.

Unele marci precum Samsung sau Xiaomi ofera propriul magazin de aplicatii direct pe smartphone-urile lor alaturi de Google Play Store. In general, aceste magazine sunt de mica valoare, desigur, dar pot prezenta alternative bune pentru cei care doresc in mod absolut sa ofere informatii Google. In afara de aceasta, aceste magazine au meritul de a fi destul de ordonate si la minimum sigure si de a plati dezvoltatorilor.

Mai mult, cu dorinta producatorilor de a se elibera de jugul Google, ar trebui sa vedem din ce in ce mai multa competitivitate din partea lor in anii urmatori. L-am vazut deja, de exemplu, cu Samsung, care a negociat o exclusivitate temporara in magazinul sau la lansarea versiunii Android a Fortnite.

MAGAZIN AURORA: ALT MAGAZIN GRATUIT SI ALTERNATIV

Magazinul Aurora este un magazin de aplicatii complet gratuit si open source (licenta GPLv3), dar nu limitat la aplicatii de aceasta natura. Bazat pe magazinul Yalp, Aurora ofera o multime de aplicatii populare precum Spotify si Instagram.

Avantajul sau consta in compatibilitatea nativa cu Android, chiar si fara serviciile Google. Astfel, un smartphone fara Google Play Services sau cu alternativa microG API, va putea instala si utiliza perfect Aurora Store.

0 Shares
You May Also Like