Cele mai comune intrebari despre videochat

0 Shares
0
0
0

Foarte multe fete isi doresc sa inceapa o cariera in videochat, asa ca incep sa caute cat mai multe informatii despre videochat. Unele dintre acestea, cauta intrebari frecvente, pentru a stii la ce trebuie sa se astepte atunci cand vine vorba despre o cariera in aceasta industire.

Haideti asadar sa vedem cele mai comune intrebari si raspunsuri despre videochat.

Care este deosebirea dintre videochat adult si non-adult?

In ambele cazuri, activitatea modelului este de a comunica. In cazul unui model care opteaza pentru sectiunea de videochat adult, discutia poate avea conotatii erotice, numai daca aceasta doreste.

In cazul modelelor care doresc sa realizeze conversatii pentru non adult, aici activitatea consta numai in comunicare. Tinand cont ca in videochat nu este constransa sa faci nimic impotriva vointei tale, pentru activitatea de non adult trebuie sa iti folosesti inteligenta si abilitatile de comunicare.

Care sunt cerintele pentru a face videochat?

Varsta minima 18 ani, cunostinte minime de limba engleza, seriozitate si ambitie, si un aspect fizic placut. Nimic mai mult. Fetele care isi doresc o cariera in aceasta industrie, beneficaza de training imediat dupa angajare.

Ce presupune un interviu?

Interviul este de fapt o discutie deschisa in care viitoarele modele primesc raspuns la toate intrebarile pe care le au, o discutie in cadrul careia afla mai multe detalii despre avantajele de a deveni model.

La interviu, viitoarele modele pot afla informatii despre sumele de bani castigate de modelele cu experienta. Tot la interviu, viitoarele modele isi pot exprima dorintele si asteptarile.

Cat de important este aspectul fizic la angajare?

Fiecare femeie are o frumusete unica si un caracter diferit, motiv pentru care nu avem un tipar pe care trebuie sa-l indeplinesti. Poti castiga foarte multi bani chiar daca nu ai dimensiuni de model. Arta conversatiei in schimb, este mult mai importanta decat aspectul fizic.

Este legal sa fac videochat?

Cu siguranta raspunsul este da, iar un studio de videochat de top, precum Wow Agency lucreaza transparent, legal si corect pentru ambele parti, respectand reglementarile legale din Romania.

In plus, videochatul este legal in Romania de foarte multi ani de catre Legea 196/2003, modificata si completata de legea 496/2004, care reglementeaza activitatea de videochat in Romania.

Cat pot sa castig din prima luna?

Castigurile unui model de videochat din prima luna vor depasi cu mult salariul mediu pe economie insa cu siguranta nimeni nu poate estima o suma. Salariul difera de la model la model, in functie de ambitia si devotamentul sau. Cu siguranta prin multa munca, se pot castiga bani frumosi inca din prima luna.

Pot face videochat daca nu stiu limba engleza?

Aici depinde totul foarte mult de politica studioului. Exista studiouri de videochat care angajeaza doar fete care vorbesc limba engleza cel putin la nivel mediu. Exista insa si studiouri de videochat care angajeaza si fetele care nu vorbesc limba engleza, pentru ca le ofera acestora posibilitatea de a participa la cursuri de limba engleza.

Imi este asigurata confidentialitatea?

Discretia, siguranta si confidentialitatea unui model, cu siguranta sunt extrem de importante pentru fiecare studio. Fetele care lucreaza in cadrul unui studio de videochat, vor conversa doar cu persoane din alte tari, iar datele lor personale nu vor fi divulgate nimanui, niciodata, iar profilul acestora nu va fi niciodata disponibil pe platforme din tara. Practic, sansele ca fetele care practica videochatul sa fie descoperite de catre cunoscuti, sunt aproape nule.

Voi avea parte de training?

Cu siguranta fiecare studio de videochat ofera training pentru modelele lor, mai ales in cazul in care acestea nu au mai activat niciodata in aceasta industrie. Beneficiind de cel mai bun training, modelele pot obtine rezultate peste asteptari, in cel mai scurt timp.

Cand pot sa renunt?

Aceasta este fara doar si poate o alta intrebare pentru care fetele care se intereseaza despre videochat, cauta raspuns. Un studio profesionist de videochat, le ofera posibilitatea fetelor sa renunte in absolut orice moment isi doresc la colaborare.

In plus, dupa ce se termina colaborarea, datele fetelor nu vor fi facute publice, pentru ca dupa cum am mentionat putin mai sus, confidentialitatea este foarte importanta, iar discretia si siguranta, la fel ca si confidentialitatea sunt lucruri care conteaza foarte mult in aceasta industrie.

0 Shares
You May Also Like