Cercei rotunzi: de la triburile Congo până la podiumurile mondiale

0 Shares
0
0
0

Al doilea nume al cerceilor rotunzi mari, este Congo, care erau purtați de triburile africane antice. Aceștia au fost printre primii care au purtat cercei rotunzi. Mai mult, atât bărbații, cât și femeile s-au împodobit cu astfel de inele, iar cu cât diametrul cercelului era mai mare, cu atât proprietarul său era mai bogat. 

Primii cercei Congo erau făcuți din lemn, oase de animale sălbatice, și mai târziu din sârmă, iar cerceii moderni din aur și argint.

În ciuda istoriei îndelungate a vieții cerceilor rotunzi, designerii i-au anunțat ca trend în 2021, aducând modele pe podium, în ale căror urechi sclipesc cercei rotunzi de diferite diametre și texturi. 

S-au observat cercei mono și cercei rotunzi cu pandantive suplimentare. Este interesant faptul că designerii, fără teamă, combină bijuteriile îndrăznețe atât cu rochii de seară, cât și cu costume de afaceri, folosindu-le ca „condimente” în ținute monocrome. Cerceii cerc au strălucit la prezentările de modă ale lui Bevza, Matthew Adams Dolan și mulți alții.

La ce poți purta cercei rotunzi?

Cerceii rotunzi la modă sunt asociați cu cerceii iconici din anii 90 – mari și puțin îndrăzneți, așa că par să nu aibă loc în ținuta de afaceri. Dar acest lucru nu este valabil când vine vorba de cercei rotunzi cu un diametru mic. 

Cele mai laconice modele sunt fără inserții strălucitoare și sunt destul de potriviți. Și pentru ocazii speciale, cerceii sunt cu pietre prețioase mici. Aceste modele arată scump și elegant.

Cercei rotunzi la modă

Congo arată cool cu ​​jachete, tricouri și blugi, așa că sunt un must-have pentru plimbare. Designerii sugerează: purtarea cerceilor rotunzi clasici mari și realizarea seturilor asimetrice, atunci când un inel strălucește într-o ureche, iar în a doua, de exemplu, un inel rotund, sau combinând inele de diferite diametre.

Cerceii cerc arata grozav la o mare varietate de stiluri de vestimentații, indiferent dacă este vorba de o rochie colorată până la podea sau de o cămașă și pălărie în carouri.

Cercei rotunzi pentru ținute de plajă

Pentru un aspect autentic, poartă cercei congo clasici și o eșarfă vibrantă sau turban dintr-un șal ca o alternativă elegantă la pălărie. Această imagine arată strălucitoare și expresivă. Și pentru imagini mai romantice – rochii ușoare combinate cu cercei Congo și bucle largi.

Cine poate purta cercei rotunzi?

Stiliştii susţin ca acest model de cercei poate fi purtat de orice damă. De exemplu, cerceii rotunzi mai subțiri sunt potriviți pentru fetele fragile, subțiri, cu trăsături grațioase. Și cei care sunt mai mari și mai masivi pentru femei plinuțe. 

Fetelor dolofane li se recomandă să aleagă cercei rotunzi mari în formă ovală sau cu pandantive suplimentare, de exemplu, bile. Cerceii rotunzi din metal alb sunt potriviți pentru o fată cu aspect nordic, cu ochi gri, albaștri și păr negru, maro deschis, alb-cenușiu. 

Cerceii rotunzi aurii cu o nuanță caldă se potrivesc în special fetelor cu părul rubiniu. Atunci când alegi o coafură pentru cercei rotunzi, încearcă bucle curgătoare, o coadă prinsă, un coc superior sau coafuri în stil grecesc. Cerceii rotunzi sunt întotdeauna bijuterii la modă.

0 Shares
You May Also Like