Cine poate opta pentru o cariera in videochat?

0 Shares
0
0
0

Videochat-ul ofera cele mai atractive locuri de munca din Romania in prezent, iar de acest lucru sunt constiente din ce in ce mai multe fete si femei, care aplica pentru o cariera, pe https://www.money-studio.ro.

Exista foarte multe domnisoare care imediat dupa ce au iesit de pe bancile scolii, nici nu au mai luat in calcul ideea de a urma o facultate, ci au aplicat pentru o cariera in industria videochat-ului.

Exista de-asemenea foarte multe studente care pe langa facultate, urmeaza o cariera in aceasta industrie. Este firesc acest lucru in conditiile in care din videochat se castiga foarte multi bani, iar viata de student e scumpa, amintind aici costurile cazarii sau ale caminului, taxa pentru facultate, taxa examenelor, etc.

De-asemenea exista femei care au ales sa practice videochat-ul ca un al doilea job, pentru ca nu castigau suficienti bani pentru a duce o viata decenta; in timp ce alte femei, dupa ce au descoperit ca videochat-ul este o mina de aur si ca se castiga sume fabuloase de bani inca din prima luna, au renuntat la job pentru o cariera in aceasta industrie.

Toate domnisoarele care au implinit deja 18 ani, pot alege sa urmeze o cariera in aceasta industrie. Fireste, sunt necesare anumite cerinte, precum un aspect fizic placut. Nu se cer trasaturi de fotomodel, insa aspectul fizic conteaza foarte mult, mai ales in sectiunea adult, acolo unde clientii isi doresc sa vada femei dezbracate care arata bine, si care se joaca cu jucarii sexuale.

O alta cerinta pentru aspirantele la o asemenea cariera este limba engleza. Clientii studiourilor de videochat sunt straini, deci este necesar ca modelele sa inteleaga ce li se cere, si sa poata comunica cu clientii. Fetele care aleg videochat-ul non adult, trebuie sa vorbeasca la perfectie limba engleza, mai ales pentru ca aici nu se accepta nuditatea, ci totul consta in arta conversatiei.

Beneficiile unei cariere in aceasta industrie cu siguranta sunt nenumarate, iar in continuare vom prezenta cateva dintre acestea, pentru ca fetele care aspira la o cariera in videochat, sa stie despre ce este vorba.

Vei avea contract de munca legal

La fel ca orice alta meserie, videochatul presupune un job legal, unde vei avea program de opt ore, insa marele avantaj este ca poti alege sa lucrezi in intervalul orar pe care ti-l alegi. De precizat este faptul ca remuneratia va fi conform contractului semnat, si vei avea la fel ca in orice alt domeniu de activitate, atat drepturi si obligatii.

Vei avea parte de program de lucru flexibil

Ca model de videochat, studiourile de videochat iti ofera posibilitatea de a-si crea singura programul de lucru, in functie de prioritati. Pentru a reusi insa sa aduni lunar sume mari de bani, cu siguranta va fi necesar sa lucrezi la fel de mult ca in oricare alta meserie, adica sa iti desfasori activitatea 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe saptamana si 160 ore pe luna. Aici avantajul este ca vei putea sa iti programezi munca in functie de stilul de viata, muncind ziua, seara sau daca iti doresti, chiar noaptea.

Nu este necesara experienta

Cu siguranta atunci cand doresti sa te angajezi in cadrul unei companii, primul lucru care se cere este experienta. Mai mult ca sigur ti s-a refuzat candva sansa de a avea un job la care ai sperat, pentru ca nu ai suficienta experienta.

Nu este cazul in aceasta industrie. Vei putea lucra ca model de videochat chiar daca nu ai mai lucrat inainte. Vei avea parte de training de specialitate, si vei invata totul despre videochat, si despre ce trebuie sa faci, astfel incat sa atragi clientii de partea ta, care vor plati pentru a petrece timpul in compania ta.

Cu sau fara experienta in videochat, doar de tine depinde cat de mult evoluezi, si cati bani ajungi sa castigi. Chiar si fara experienta, in primele doua – trei luni poti castiga cateva mii de dolari, pentru ca mai apoi sa iti intre lunar mai multi bani in conturi.

Este confidential faptul ca fac videochat?

Cu siguranta exista fete care isi doresc o cariera in aceasta industrie, dar nu doresc ca familiile, prietenii sau rudele sa afle ca practica videochat-ul. Studiourile de videochat asigura confidentialitatea modelelor, astfel incat fara acordul lor, nu va afla nimeni de munca pe care o presteaza.

Daca exista insa modele care isi asuma in mod public faptul ca practica videochat-ul, studiourile le pot ajuta sa isi creeze propriul brand. Acest lucru este benefic, pentru ca modelele vor castiga bani multi din propria imagine, pentru ca vor deveni staruri online.

Deci, dupa cum se poate vedea, fetele care au implinit deja 18 ani, pot opta pentru o cariera in aceasta industrie, care vine cu o multime de joburi atractive. Modelele de videochat, vor reusi sa castige multi bani inca din prima luna, si cu siguranta daca vor fi serioase si vor munci din greu, isi vor asigura viitorul.

0 Shares
You May Also Like