Coafuri ideale pentru anumite tinute

0 Shares
0
0
0

Atunci cand trebuie sa participi la o nunta de exemplu, la un botez, sau chiar si la o petrecere organizata de catre firma la care lucrezi, trebuie neaparat sa iti indrepti atentia spre o rochie eleganta, care sa te scoata in evidenta intr-un mod placut.

Alegerea rochiei insa, va depinde foarte mult si de locatia in care se va desfasura evenimentul, va depinde deasemenea si de ora la care va incepe evenimentul, dar si de alti factori importanti.

Ai putea sa iti indrepti atentia de exemplu spre rochii dantela, pentru ca dantela este o textura care mereu te va ajuta sa iesi in evidenta intr-un mod pozitiv, dar si sa te simti cat mai confortabil in pielea ta.

Vei putea deasemenea sa iti indrepti atentia si spre o rochie din catifea, sau poti sa iti alegi chiar si o rochie din matase, pentru a avea o mai mare libertate de miscare in momentele in care vei dansa.

Ei bine, pentru crea o imagine spectaculoasa, nu trebuie doar sa ai o rochie super eleganta, ci sa tii cont si de accesoriile pe care le vei purta.

Mai mult decat atat, trebuie sa stii sa iti alegi perfect si coafura, pentru ca aceasta iti va putea scoate in evidenta accesoriile, insa pentru fiecare tip de rochie, exista cate o coafura ideala, iar in continuare vom discuta despre cum sa iti aranjezi parul pentru a avea o imagine perfecta.

Ai putea in primul rand sa iti indrepti atentia spre coaurele lejere, care vor putea sa fie simple sau sofisticate. Aici ai putea sa alegi de exemplu un coc, care se potriveste de minune cu o rochie de ocazie.

Vei putea alege un coc spaniel, care sa fie situate in zona cefei. Nici ideea de a alege un coc ridicat nu ar fi una rea, iar daca iti vei dori un lool actual, ar trebui sa lasi cateva suvite subtiri afara, si sa nu fixezi prea mult parul.

Impletiturile de zeita pot sa reprezinte si ele o coafura interesanta pentru tine atunci cand participi la un eveniment important si iti doresti ca pe langa rochia eleganta, sa iesi in evidenta si datorita coafurii.

O astfel de coafura se potriveste perfect cu o rochie drapata in stilu grecesc, iar ca si accesorii ai putea sa optezi pentru bratarile metalice, iar efectul va fi unul spectaculos.

Coafurile half up si half down, fiind simple si elegante, vor fi mereu perfecte mai ales in conditiile in care nu te poti decide intre buclele lejere si cocuri. Aici este important de precizat faptul ca pentru a avea o asemenea coafura, mai intai de toate trebuie ondulat parul.

Buclele romantic pot sa reprezinte o alta modalitate ideala de aranjare a parului, mai ales in conditiile in care participi la o cina romantica, iar rochia ta este una neagra si eleganta.

Asadar, dupa cum se poate observa, vei putea sa iti alegi coafura in functie de tipul de rochie pe care il porti, iar accesoriile si coafura, iti vor scoate in evidenta rochia eleganta.

0 Shares
You May Also Like