Cum alegem smatwatch-ul sau fitness tracker-ul potrivit?

0 Shares
0
0
0

Atât ceasurile inteligente, cât și trackerele de fitness au un rol important în zilele noastre în ceea ce privește rămânerea utilizatorilor în formă și conectați, permițând urmărirea activitățile zilnice și monitorizați progresul spre îndeplinirea obiectivele de fitness. Dar există diferențe între cele două tipuri de dispozitive – deci fiecare utlizator trebuie să decidă care caracteristici sunt cele mai importante pentru nevoile sale.

Trackere de fitness

În general, trackerele de fitness se concentrează mai mult pe monitorizarea sănătății și a activității decât pe notificările inteligente – ecranele lor sunt mai mici și nu sunt la fel de favorabile citirii și răspunsului la mesaje ca ecranele mai mari de pe ceasuri.

Smartwatch-uri

Unele ceasuri inteligente se adresează persoanelor care vor să îl poarte atât la birou, cât și în sala de sport: persoane care doresc în principal un ceas atractiv, cu caracteristici inteligente bune și o colecție de funcții de fitness.

Unele modele existente pe piață se adresează în mod direct pasionaților de fitness care doresc o mulțime de senzori pentru urmărirea exercițiilor de specialitate. Dar există o mulțime care se înghesuie în ambele tabere, oferind aspect, caracteristici sofisticate de sănătate, caracteristici inteligente avansate și urmărire detaliată a sportului.

Similarități si diferențe între cele două tipuri de dispozitive

Trackerele de fitness sunt excelente pentru urmărirea activităților zilnice, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, ciclismul și înotul. De asemenea, acestea ajută la monitorizați tiparele de somn, ceea ce este important pentru fiecare utilizator în vederea menținerii stării de sănătate.

Ambele dispozitive vin cu funcții similare de colectare și urmărire a datelor. Acestea sunt echipate cu contoare de calorii, monitoare de ritm cardiac și trackere de somn. Ambele dispozitive au, de asemenea, instrumente GPS eficiente care vă urmăresc mișcările de la un punct la altul. GPS-ul ajută la cartografierea traseului și contribuie la furnizarea unor date foarte precise în ceea ce privește ritmul și distanța parcursă.

În plus, ceasurile inteligente și trackerele de fitness sunt accesate în același mod. Ambele gadgeturi au ecrane tactile pentru interfețe și pot fi conectate la smartphone. Cu toate acestea, dimensiunile ecranului variază în funcție de marcă.

Ar trebui să cumpăr un tracker de fitness sau un smartwatch?

Trackerele de fitness și smartwatch-urile sunt două lucruri diferite. Un tracker de fitness urmărește activitatea fizică, cum ar fi pașii făcuți, caloriile arse, distanța parcursă etc. În același timp, un smartwatch este un dispozitiv purtabil cu ecran de afișare și, de obicei, vine cu aplicații pentru mesagerie, e-mail și alte funcții.

Unii oameni pot prefera un smartwatch față de acesta din urmă, deoarece vor primi e-mailuri, apeluri, social media și actualizări de texte.

Ceasurile inteligente sunt disponibile în mai multe forme și dimensiuni, astfel încât să puteți alege unul care seamănă cu un ceas de mână clasic sau unul cu un design modern. Cu toate acestea, trackerele de fitness au opțiuni de stil limitate. Cele mai multe dintre ele au profile subțiri, care sunt confortabile pentru uzură pentru perioade prelungite.

Cel mai bun lucru despre trackerele de fitness este că acestea sunt ieftine și ușor de utilizat. Cu toate acestea, ceasurile inteligente oferă mai multă funcționalitate. Puteți verifica site-ul web huawei watch gt 3 pro cumpara online pentru a avea acest accesoriu de modă recent lansat pentru a vă ajuta să vă urmăriți activitățile zilnice și monitorizarea nivelurile de fitness.

Concluzie

Când ar trebui să cumperi un ceas de fitness sau un smartwatch? Există mai multe întrebări esențiale de luat în considerare. Prima este dacă se dorește achiziționarea unui dispozitiv care să fie purtat pe parcursul întregii zile  sau dacă se dorește doar aflarea a cât de departe și rapid se aleargă pe o anumită distanță. Este indicat de sintetizat ce funcționalități sunt importante pentru fiecare utilizator înainte de a cumpăra ceasul.

Dacă faceți multe exerciții fizice sau lucrați acasă, un ceas de fitness este probabil o idee bună. Dacă petreceți mult timp afară la soare, este posibil să doriți să obțineți un smartwatch.

0 Shares
You May Also Like