Cum creezi un pliant de succes?

0 Shares
0
0
0

Chiar daca tehnologia a avansat major si a atras cu sine cresterea mediului online la cote incredibile, pliantele au ramas in continuare o metoda simpla de promovare, fiind unul dintre cele mai accesibile instrumente de marketing.

Cu toții am primit pe strada zeci de pliante, in formate si dimensiuni diferite. Pe unele le-am pastrat, din diverse motive, iar pe unele, din pacate, le-am aruncat cu prima ocazie.

Totusi, companiile nu au incetat sa investeasca bani in aceasta modalitate de promovare, care, se pare, are succes in continuare. Ce face ca unele pliante sa ramana in mana trecatorului de pe strada?

Pentru ca un pliant sa atraga din prima privirea cititorului este nevoie de mai multi factori. Mai intai, cu cat pliantul este mai aerisit, cu cat contine mai putina informatie structurata corespunzator, cu atat va primi mai multa atentie.

Un pliant incarcat, ce cuprinde foarte mult text, va avea de suferit, deoarece, de cele mai multe ori pliantele se ofera pe strada, atunci cand trecatorii sunt grabiti si nu au timp sa studieze materialul. Astfel, atunci cand informatia de care are nevoie potentialul client este pozitionata exact in raza vizuala a cititorului, succesul nu va intarzia sa apara.

Apoi, un alt factor esential in captarea atentiei cititorului il constituie design-ul. Sunt importante atat culorile, cat si modul in care acestea sunt combinate. Alegerea culorilor pliantului se face, intotdeauna, in functie de imaginea pe care brand-ul respectiv vrea sa o transmita.

Daca logo-ul firmei este constituit din anumite culori, fie se va alege aceeasi cromatica, fie nuante asemanatoare. Acest aspect vizeaza un impact vizual al cititorului si un sentiment de recunoastere a brandului in cadrul celorlalte canale de comunicare existente.

In cele din urma, un alt aspect important in ceea ce priveste pliantele il constituie distribuirea lui singulara. Este total nerecomandata distribuirea lui cu alte materiale, deoarece acestea pot distrage atentia, iar pliantul poate ramane necitit.

Pentru mai multe sugestii de captare a atentiei cititorului, dar si pentru consultarea unei oferte acceseaza site-ul agrafa. Descopera variantele multiple de pliere dar si modalitatile de comanda.

0 Shares
You May Also Like