Cum iti alegi rochia de zi?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa participi la nunta celei mai bune prietene, cu siguranta te gandesti din timp sa iti alegi rochia ideala, pentru ca vei dori sa te simti bine in pielea ta, mai ales ca este vorba despre cel mai important eveniment din viata prietenei tale.

Ei bine, atunci cand vine vorba despre alegerea unei rochii pentru un astfel de eveniment, va trebui sa tii cont de diferite aspecte foarte importante, printre care si rolul pe care il vei avea in cadrul evenimentului.

Daca de exemplu esti nasa, atunci in mod evident va trebui sa iti indrepti atentia spre o rochie cat se poate de eleganta, pentru ca in mod evident dupa mireasa, tu vei fi a doua femeie asupra careia vor fi indreptate toate privirile.

In cazul in care vei fi domnisoara de onoare, atunci referitor la alegerea rochiei, va trebui sa te consuti si cu mireasa, dar si cu celelalte domnisoare de onoare care vor lua parte la fericitul eveniment.

In conditiile in care insa, nu esti nici nasa, si nici domnisoara de onoare, atunci cu siguranta vei putea sa iti alegi rochia dupa bunul plac, si iti vei alege o rochie care sa te ajute sa te simti cat mai confortabil in pielea ta.

Va trebui insa sa tii cont si de locatia in care se va desfasura evenimentul, pentru ca in conditiile in care rochia se desfasoara la un local foarte elegant si luxos, atunci in mod evident va trebui sa stii sa iti alegi si tu o rochie cat se poate de eleganta.

Va trebui deasemenea sa tii cont si de tipul evenimentului, pentru ca sunt nunti de zi si nunti de seara. In cazul in care nunta se va desfasura pe timpul zilei, atunci va trebui sa te orientezi spre rochii de zi, si cu siguranta vei gasi o multime de astfel de piese vestimentare.

In schimb, daca nunta se va desfasura pe timpul noptii, atunci in mod evident va trebui sa iti indrepti atentia spre o rochie de seara foarte eleganta, care te va face sa arati superb.

Ei bine, atunci cand iti vei alege rochia, va trebui sa tii cont si de forma corpului, pentru ca va trebui sa iti alegi o rochie potrivita, care sa iti scoata in evidenta punctele forte, iar defectele, e cat mai mult posibil sa le mascheze.

Va trebui deasemenea sa tii cont si de accesoriile pe care vei avea de gand sa le porti pentru a-ti complete tinuta, pentru ca va trebui ca aceste accesorii sa se asorteze cat mai bine cu rochia aleasa.

Un alt detaliu foarte important, este acela ca va trebui sa iti alegi rochia si in functie de tinuta partenerului tau de la eveniment, pentru ca ideal ar fi sa va asortati cat mai bine.

Asadar, dupa cum se poate observa, atunci cand trebuie sa alegi rochia pentru a participa la nunta prietenei tale, trebuie sa tii cont de o multime de detalii, pentru a face alegerea cea mai buna,

0 Shares
You May Also Like