Cum poti alege corect echipamentul pentru horeca?

0 Shares
0
0
0

Suntem specializati in furnizarea de produse si servicii pentru hoteluri, restaurante, catering si pentru toti operatorii din sectorul ospitalitatii. Daca sunteti in cautarea de bunuri pentru micul dejun tip bufet pentru hotel sau daca trebuie sa actualizati locatia pentru restaurant, sunteti in locul potrivit.

Sortimentul nostru include peste 20.000 de referinte, de la farfurii de portelan la pahare de vin, tacamuri din otel si argint si toate rechizitele hoteliere de care aveti nevoie pentru a oferi oaspetilor o experienta de neuitat. Stylehoreca.ro – specialist in echipamente horeca iti ofera cele mai bune echipamente.

VASE PENTRU RESTAURANTE MICI SI MARI

Vase pentru restaurante. Vasele noastre din portelan sunt fundalul meniurilor marilor bucatari din intreaga lume, dar si al micului restaurant din sat pentru a servi reteta batranei bunici. Pentru toti profesionistii din catering, oferim solutii de rezistenta excelenta si un sortiment care poate satisface cei mai pretentiosi clienti.

Foarte rezistente la temperaturi extreme, pot fi utilizate in cuptor si rezista la schimbari termice fara ruperea. Rezistente la pete, zgarieturi si temperaturi ridicate, toate colectiile noastre de placi de portelan sunt lipsite de plumb si cadmiu, deoarece sunt eliminate in procesul de gatit dublu, eliminand astfel toate urmele de substante chimice nocive.

VASELE PENTRU RESTAURANTE: CE ESTE DE STIUT?

Mancarurile pentru restaurante sunt disponibile intr-o mare varietate de stiluri si decoratiuni. In functie de tipul de mancare care va fi prezentat pe acestea, farfuriile ar putea fi mici sau mari, colorate sau neutre, in melamina, portelan sau ceramica. Alegerea stilului, materialului si stilului potrivit poate fi dificila, dar suntem aici pentru a va ajuta.

Vom trece prin diferite stiluri si materiale pentru a va ajuta sa faceti alegerea corecta. In functie de decorul locului, ati putea alege pentru un material casual, cum ar fi Zenix (un amestec de portelan si sticla), sau optati pentru farfurii de portelan din os fin pentru cine de lux.

Aperitivele, salatele si deserturile necesita toate feluri de mancare de diferite forme si dimensiuni, iar cantitatea pentru utilizare intensiva, cum ar fi intr-un restaurant, poate afecta si constitui o investitie semnificativa pentru afacere.

Exista multe intrebari frecvente despre mancarurile restaurantelor, sortimentul nostru bogat de mancaruri de restaurant va satisface orice nevoie de satisfacere a oricarui tip de restaurant, catering sau hotel tip bufet.

VASE PENTRU RESTAURANTELE DIN BONE-CHINA NOI

Aceasta colectie isi propune sa ofere baza esentiala pentru acest sector de produse, adica „albul”, deoarece un sortiment se naste din alb, in ​​versiunile clasice, moderne, contemporane. Propunerile noastre vizeaza furnizarea pietei de produse care rezista in timp.

CE ESTE PORTELANUL?

Portelanul apartine grupului mare de ceramica (din grecescul chéramos, lut) care include tot ceea ce este produs cu o materie prima cu continut de argila: reprezinta varful in prelucrarea ceramicii.

Cunoscut din cele mai vechi timpuri din Orientul Indepartat, a fost produs in Europa pentru prima data in 1708 in Meissen (in Principatul Saxoniei) de catre un alchimist, Johan Friedrich Bottger, provenind din Prusia unde regele Frederick William il inchisese pentru a-l asigura pentru sine, propria sa lucrare stiintifica; mai tarziu a gasit refugiu si protectie alaturi de printul Federico Augusto.

Numele deriva din portelanul italian, desemnarea unei cochilii translucide cu aspect transparent; Marco Polo a fost probabil primul care a folosit acest termen pentru produsele chinezesti de acest tip. Componentele de baza ale portelanului sunt caolinul (50%), cuartul (25%) si feldspatul (25%).

Cu toate acestea, elementul cheie in productia de portelan este caolinul, de a carui puritate depinde calitatea produsului. Obiectele realizate cu un amestec (masa) de materii prime mentionate mai sus sunt supuse unei prime arderi la o temperatura cuprinsa intre 800 si 900 ° C (obtinand asa-numitul biscuit) pentru a fi glazurate si apoi supuse unui al doilea inel ( „marele rege”) la 1300/1500 ° C. Bone-China (portelan pe baza de oase) se obtine prin adaugarea unei cantitati considerabile de cenusa osoasa la slam, reducand cantitatea de caolin partial inlocuita de pegmatita (piatra din Cornish), un mineral de cuart si feldspat extras in Cornwall.

In acest tip de portelan, temperatura de ardere este, de asemenea, diferita: prima ardere (biscuiti) este de fapt la 1240/1280 ° C, in timp ce a doua de la 920 la 1125 ° C. Pentru constructia New Bone-China sau Fine- Cenusa osoasa din China (acum raspandita) este inlocuita de fosfati si alti aditivi chimici.

Aceste cateva randuri nu au pretentii educationale. Vor doar sa fie un ajutor pentru bucatari sau restauratori dornici sa afle mai multe despre produsele pe care le servesc clientilor lor.

PAHARE

Cand se exprima tehnologia inalta  in frumusete se creeaza ceva irezistibil. Paharele fara plumb, extraordinar de limpezi, care stralucesc in lumina soarelui. Aceasta stralucire este creata de nisip de cuart combinat cu soda si feldspat.

Pahare de inalta calitate, robuste si potrivite pentru spalarea intensiva in masina de spalat vase datorita fuziunii paharului cu adaugarea propriilor fragmente de cristal. Cupe concepute pentru a oferi vinului mai mult spatiu pentru a respira si pentru a-i permite sa curga uniform peste limba, transferandu-i aroma si conferindu-i toata aroma.

0 Shares
You May Also Like