Cum poti obtine tunsoarea perfecta la salon?

0 Shares
0
0
0

Un par foarte sanatos si ingrijit corespunzator este o baza petru coafura perfecta. Atunci cand alegi corect tipul de coafura care ti se potriveste vei descoperi modul in care ea iti transforma trasaturile si cum te pune perfect in lumina. Aceste coafuri vor fi obtnute doar cu ajutorul tehnicilor speciale de ondulare sau uscare, deci parul tau trebuie sa fie foarte sanatos pentru a rezista unui astfel de tratament.

Tunsorile perfecte sunt foarte bine echilibrate si proportionate iar specialistii de la salon coafor Erato au suficienta experienta pentru a sti cum sa aleaga forma parului in functie de toate caracteristicile tale faciale, astfel incat sa te scoata in evidenta in cel mai elegant mod.

Tunsorile perfecte sunt ideale pentru orice ocazie si daca ai gasit forma corecta a parului cu siguranta nu trebuie sa iti faci griji atunci cand trebuie sa mergi la un eveniment si nu mai ai timp pentru coafor. O tunsoare perfecta este cea care te va defini mult timp si pe care nu iti vei dori sa o schimbi.

Tunsoarea trebuie totodata sa fie si foarte usor de itnretinut si parul va trebui sa arata bine atunci cand este in stare naturala, inainte de coafare. De cele mai multe ori nemultumirile care apar in legatura cu anumite coafuri sunt legate de modul in care parul se aseaza, si nu de tunsoare.

Tine cont de faptul ca atunci cand coafeza sau frizerul petrece mai mult de 45 de minute pentru a iti aranja coafura ai toate sansele ca tu sa nu o poti reface acasa singura pentru ca fie nu ai suficienta indemanare, fie nu ai suficienta vizibilitate, fie iti lipsesc instrumentele necesare si produsele cosmetice.

Cum iti dai seama daca parul tau a fost tuns bine? Este foarte simplu! Acesta a fost coafat rapid si inca poate fi coafat si dupa 6 saptamani din momentul ultimei tunsori. Atunci cand este suficient ca persoana care te tunde sa dea de cateva ori cu ondulatorul prin parul tau, inseamna ca vei putea sa iti refaci coafura de la salon acasa fara sa pierzi mult timp si vei arata mereu impecabil fara eforturi considerabile.

Determinarea tipului de fata pe care o ai repreiznta primul pas pentru a alege o tunsoare care sa te prinda cel mai bine. Daca ai nasul proeminent atentia ta va tebui sa cada pe volumul pe care parul il are. In cazul in care ai barbia mica sau ai barbia dubla alege o tunsoare mai scurta in spate si mai lunga in partea din fata pentru a echilibra.

In cazul in care ai o fata lunga, cea mai buna varianta este tunsoarea in scari pentru ca aceasta va echilibra mult forma fetei. Poti de asemenea sa alegi si o tunsoare care sa se termine mai sus de barbie atunci cand vrei un par scurt. Daca ai barbia lunga si nasul proeminent, nu trebuie sa creezi suplimentar lungime deci nu strange parul in spatele capului utilizand accesorii pentru ca fata ta va parea si mai lunga.

0 Shares
You May Also Like