Cum putem identifica produsele de piele?

0 Shares
0
0
0

Nu e nimic mai deranjant decat atunci cand cumparam un anumit articol de incaltaminte sau de imbracaminte de piele si realizam in cele din urma ca de fapt a fost o pacaleala si ca acestea nu sunt din piele.

Sunt mai multe metode prin care putem sa verificam daca ceea ce cumparam este ori nu este din piele.

Spre exemplu cu totii ne dorim genti piele dar in final ajungem sa cumparam de cele mai multe ori genti din materiale sintetice.

In primul rand ar trebui sa incepeti prin a verifica mirosul pe care il are respectiva piesa. Pielea are un miros tipic. In cazul in care nu este cunoscut acest miros este recomandat sa vizitati un magazin care vinde produse de piele si sa va insusiti mirosul.

cu descoperim pielea falsa

Un alt pas ar fi sa verificati daca produsele au etichete. Pentru articolele de incaltaminte etichetele sau abalajele contin denumirea produsului, marca sau numele producatorului, culoarea, marimea, modelul, modul in care ar trebui sa fie intretinut un anumit produs, iar forma obisnuita de prezentare a tuturor acestor instructiuni este prospectul introdus in ambalajele comercializate.

Articolele vestimentare spre exemplu ar trebui sa respecte toate conditiile de etichetare pentru materialele folosite si sa aiba si pictograme care sa corespunda materialelor pe care le utilizam.

Etichetele trebuie sa se vada si sa fie aplicate bine si usor de accesta iar pictogramele ar trebui sa fie indeajuns de mari pentru ca toate informatiile pe care le contine o astfel de eticheta sa fie cat mai usor de inteles. Gentile confectionate din piele naturala au uneori atasat si un petic mic din pielea aceasta ca dovada a calitatii sale.

Cumparati produse de piele din magazinele de specialitate pentru ca doar asa veti avea o garantie a calitatii. Este recomandat sa fiti atenti si la preturi. In momentul in care descoperiti ca pretul pentru o geanta este prea mic pentru ca aceasta sa fie de piele, in mod cert nu este confectionata din piele naturala ci sunt facute din inlocuitori.

De multe ori suntem pretentiosi atunci cand vorbim despre calitate si de valoarea estetica pe care unele lucruri o au din cele pe care le utilizam. Tocmai de aceea si cererile dar si ofertele pe acest sector tot timpul au fost solide.

Piata a invatat acest lucru si de aceea profita de faptul ca suntem in general dispusi sa cheltuim sume destul de mari de bani numai pentru a gasi si pentru a cumpara produse de o calitate superioara si de brand.

Atunci cand vorbim despre produse de calitate, accesoriile de piele si hainele se numara printre cele mai des cautate si de aceea producatorii sau vanzatorii dezvolta si vand produse de acest fel in numar destul de mare.

Este recomandat sa alegeti de fiecare data calitatea si sa cumparati lucrurile in functie de ea pentru ca veti descoperi ca aveti anumite elemente vestimentare care vor rezista mult mai mult si mult mai bine decat cele din materiale sintetice si din imitatii. Astfel va veti putea bucura de o pereche de pantofi mai multe sezoane.

0 Shares
You May Also Like