Cum puteti schimba stilul fontului in Android

0 Shares
0
0
0

Unul dintre cele mai frumoase lucruri despre Android este faptul ca intregul sistem de operare este personalizabil. Puteti descarca pictograme noi, tonuri de apel noi personalizate si sunete. De asemenea, puteti schimba intregul aspect al sistemului de operare.

Nu uitati ca Android este bazat pe Linux, un sistem de operare open-source si inca are filozofia sa de a fi personalizat. Puteti, de exemplu, sa schimbati fonturile de pe Android. In acest articol, va vom invata modalitati usoare de a schimba fonturile de pe telefonul dvs. Android.

Puteti face acest lucru si pe telefoanele Allview care sunt low cost. Despre Allview stim ca are preturi mici atat in ceea ce priveste accesoriile cat si daca facem referire la piese telefoane Allview sau chiar dispozitivele. Cu tiate acestea, pot indeplini multe sarcini, si va pot permite sa schimbati stilul fontului.

Poate doriti sa il schimbati pentru ca nu sunteti multumit de Roboto, fontul implicit al Android sau pentru ca doriti doar sa schimbati fontul. Mai mult, exista si alte lucruri pe care le puteti schimba pe Android si exista si cateva trucuri pe care le puteti gasi pe acest sistem.

Aruncati o privire la ghidul nostru despre cinci trucuri frumoase pe care le puteti gasi pe telefonul dvs. Android. Este important de mentionat ca exista doua metode pentru a schimba fontul de pe Android. Intr-una din aceste metode, nu trebuie sa va radacinati.

Pe de alta parte, pe cealalta metoda, trebuie sa inradacinati dispozitivul. Va vom explica cum sa faceti acest lucru fara a fi nevoie sa faceti radacina.

Cum se schimba fonturile de pe un telefon care il are deja incorporat

Este cunoscut faptul ca stocul Android nu are aceasta caracteristica incorporata. Pentru a schimba fonturile pe stocul Android, este posibil sa aveti nevoie de alte metode decat aveti nevoie pe telefoanele Samsung, HTC si LG.

Aceste companii ofera aceasta functionalitate adaptata software-ului lor pentru a facilita schimbarea fonturilor.

Poate depinde de producator, dar optiunea de a schimba fonturile poate fi in „Setari” si in sectiunea „Afisare”. Pe telefoanele Samsung, trebuie sa accesati Setari > Afisare > Stil font. Trebuie sa atingeti numele fontului dorit si sa confirmati. Inlocuirea fontului se va intampla automat. Nici nu va trebui sa reporniti.

Daca telefonul dvs. nu il are incorporat, lansatorul ar putea fi o optiune buna

Daca producatorul telefonului dvs. nu a inclus optiunea de a schimba fonturile pe telefonul dvs., puteti instala un lansator care o face. Este una dintre cele mai usoare metode non-root pentru a schimba fonturile, chiar si pe telefoanele Allview.

Puteti alege GO Launcher pentru aceasta sarcina, deoarece acest lansator va permite sa faceti acest lucru. In timp ce il aveti instalat pe telefon, faceti urmatorii pasi:

 • Copiati fisierele de font TTF pe care doriti sa le faceti pe telefon.
 • Deschideti GO Launcher.
 • Deschideti aplicatia Instrumente.
 • Alegeti pictograma Preferinte.
 • Derulati in jos la Personalizare si alegeti-l.
 • Deschideti fontul.
 • Alegeti Selectati fontul si apasati pe fontul pe care doriti sa il utilizati pe telefon.

Folosind iFont

Aceasta aplicatie poate modifica de asemenea, fonturile de pe dispozitiv. Cu toate acestea, este un pic limitata. Acesta functiona doar pe telefoanele Samsung. Acum, functioneaza si pe Xiaomi Meizu si Huawei. Daca este inradacinat, functioneaza si pe telefoanele HTC, Sony si Motorola si pe Allview. Pentru a utiliza aceasta aplicatie, urmati acesti pasi:

 • Accesati Setari > Securitate si activati instalarea aplicatiilor din „Surse necunoscute”.
 • Deschideti iFont si accesati fila Online.
 • Alegeti un font pe care doriti sa il instalati.
 • Descarcati-l.
 • Alegeti butonul Setari. Puteti merge de asemenea, la Setari > Afisare > Stil font. Fonturile pe care tocmai le-ati instalat vor aparea pe lista.
 • Alegeti fontul pe care doriti sa-l utilizati.
 • Aplicatia aplica fontul automat.

Exista de asemenea, alte modalitati de a instala fonturi noi pe telefon, dar acestea au nevoie sa va inradacinati telefonul. Poate fi ceva mai complicat.

0 Shares
You May Also Like