Cum sa alegem caruciorul pentru copil?

0 Shares
0
0
0

Acest lucru nu este o sarcina usoara, deoarece este unul dintre produsele pentru Bebelus pe care le veti folosi cel mai mult (va face parte din zi cu zi ca “inca unul din familie” timp de cateva luni, chiar ani!), deci este important sa il alegeti dupa criterii obiective si practice, nu numai estetice sau “moda” (atentie, ca designul si estetica sunt, de asemenea, importante, dar va recomandam sa nu fie primul punct pe care il apreciati).

Desigur, pretul este un factor important de luat in considerare. Deoarece fiecare familie are propriul buget si criterii diferite atunci cand evaluam pretul, am decis sa lasam acest punct deoparte, deoarece intelegem ca toata lumea il ia in considerare si ca este, in plus, un punct foarte subiectiv pe care fiecare familie trebuie sa il evalueze individual. Alege un carucior de copii Babyzen Yoyo.

Carucior 2 parti sau carucior 3 in 1?

Primul “filtru” pe care iti recomandam sa-l faci ca punct de plecare pentru alegerea ta, este sa decizi daca iti doresti un carucior din 2 piese sau un carucior din 3 piese. Piesa comuna a celor doua optiuni este hamacul ancorat la sasiu, care va servi ca un carucior. De acolo, diferite piese pot fi adaugate la sasiu, pentru a completa caruciorul 2 bucati sau caruciorul 3 bucati.

Caruciorul cunoscut ca si 3 in 1

Ce avantaj are aceasta optiune? Principalul avantaj este ca va permite sa combinati utilizarea transportului -0 in functie de tipul de plimbare pe care urmeaza sa o faceti si, de asemenea, in functie de preferintele copilului.

Daca alegeti aceasta optiune, piesele pe care va trebui sa le combinati pe sasiu vor fi:

– Hamacul (pentru functionarea caruciorului)

– Cosul (numit si scoica) In primele luni, bebelusii dorm mult, astfel incat carrycot-ul actioneaza ca un “patut rulant”, si permite copilului sa se odihneasca pe tot parcursul plimbarii.

Exista cosuri rigide omologate pentru a fi plasate in scaunele din spatele masinii, atasate masinii prin centurile de siguranta si ocupand intregul spatiu. In acest caz, copilul calatoreste intins in masina si fixat cu centura transportului in sine. Exista, de asemenea, transportoare moi si semi-rigide, care nu sunt aprobate pentru utilizare in masina, dar care permit o mai mare manevrabilitate, deoarece cantaresc mult mai putin decat transporturile rigide.

– Grupa-0 (numita si Baby Carrier) Grupa-0 poate fi folosita si de la nastere. Cand copilul incepe sa devina mai constient de lumea din jurul lui, in general incepe sa arate o preferinta pentru grupul-0, deoarece faptul de a merge semi-incorporat ii permite sa vada tot ce se intampla in jurul lui.

Grupul-0 este foarte practic, deoarece face, de asemenea, functia unui scaun auto. Este foarte confortabil sa puteti scoate scoica copilului din masina si sa o ancorati in sasiul caruciorului fara a trebui sa treziti copilul sau sa-l mutati si invers: daca ati facut o plimbare cu caruciorul si copilul a adormit, poti sa desfaci “purtatorul “de bebelus de pe sasiul caruciorului si sa-l asezati in masina fara a misca copilul.

0 Shares
You May Also Like