Cum să fii stilată în concediu? 3 sfaturi de urmat

0 Shares
0
0
0

Știm că abia aștepți concediul, dar pregătirea bagajului poate părea de multe ori dificilă. Îți dorești să te simți comod și să te poți bucura de fiecare moment de relaxare, dar în același timp vrei să fii la fel de stilată și grațioasă ca de obicei. Ei bine, poți să le ai pe amândouă dacă ții cont de următorii pași.

Iată 3 sfaturi pentru a te putea bucura de concediu cu stil:

1.      Alege rochițe vaporoase

Îmbrăcămintea vaporoasă este cu siguranță elementul cheie al ținutelor tale de vacanță. Pentru a fi cât mai elegantă, chiar și îmbrăcată comod, alege rochii de vară cu diverse imprimeuri și în culori radiante pentru a te face să ieși în evidență. La Avaline.ro găsești diverse modele pentru toate gusturile. Ar fi bine să ai în bagaj câteva piese mai clasice, spre exemplu o rochie neagră de seară și o rochie albă din in pentru plajă. Apoi, te poți juca cu următoarele alegeri în funcție de stilul personal și culorile care îți vin cel mai bine.

2.      Poartă sandale din piele

Dat fiind faptul că ești în vacanță, încearcă să porți încălțăminte comodă mai mereu pentru a te putea bucura de fiecare moment relaxant petrecut acolo. Însă nu uita că a te simți comod nu înseamnă a nu fi o doamnă stilată în orice împrejurare. Alege sandale din piele pentru a da un look exotic ținutelor tale și a-ți lăsa picioarele să respire în același timp. Optează pentru o pereche de culoare neagră și o pereche maro sau nude pentru a crea diversitate în privința posibilităților de stilizare. În cazul în care nu vrei să renunți la tocuri, rezervă-ți o pereche specială pentru o cină romantică sau o plimbare ușoară pe străzile orașului.

3.      Accesorizează orice ținută

În cele din urmă, pentru a-ți completa look-ul ai nevoie de niște accesorii de efect. Aici poți să jonglezi cu  diverse modele de genți, pălării, curele, eșarfe sau ochelari de soare. În funcție de cum îți permite bagajul, fă o selecție a celor mai versatile accesorii pe care le ai în garderobă și adu-le cu tine în vacanță. Nu uita însă să te gândești și la utilitatea lor. Eșarfele pot fi extrem de utile pentru a-ți ține de răcoare pe parcursul zilei, sau pentru a-ți ține de cald seara când te plimbi la briza mării. Pălăriile te protejează de soare și pot adăuga un accent extrem de stylish oricărei ținute. Pune-ți în bagaj mai multe perechi de ochelari de soare deoarece nu ocupă mult loc și astfel vei putea adăuga alt aer fiecărui outfit.

Așadar, vacanța te așteaptă! Alege cele mai frumoase rochițe vaporoase pe care le găsești și asortează-le cu niște sandale comode și finuțe din piele. Mai apoi, pentru a completa întreaga ținută, adaugă niște accesorii care să-i ofere personalitate. Cel mai important lucru în alegerea fiecărei ținute este să simți că te reprezintă, este comodă și te protejează de razele nocive ale soarelui. Acum ești gata să te distrezi în concediu!

Sursă foto pexels.com

0 Shares
You May Also Like