Cum sa organizezi o petrecere karaoke acasa?

0 Shares
0
0
0

Ce poate fi mai distractiv decat sa gazduiesti propria petrecere karaoke?! Muzica, distractia, bucuria de a canta si placerea de a fi inconjurat de prieteni si familie, toate sunt ingredientele perfecte pentru o seara de neuitat.

Iata cateva sfaturi de care merita sa tii cont daca ai decis sa organizezi propria ta petrecere karaoke.

Invita cat mai multi prieteni

Invita-ti prietenii, familia si chiar vecinii la aceasta petrecere. Cu cat veti fi mai multi, cu atat va fi mai bine.

Pregateste gustarile si bauturile

Gustarile si bauturile le poti cumpara tu, sau le poti spune invitatilor ca fiecare va aduce cate ceva. Gustarile si bautura trebuie sa fie din abundenta pentru a crea starea necesare pentru cantat.

Pregateste instrumentele si sonorizarea

Desigur, o petrecere karaoke fara microfon, display, sonorizare de calitate si muzica variata nu are nici un sens. Acestea sunt, de fapt, elementele cheie ale petrecerii tale.

Daca nu ai inca dispozitivele necesare, va trebui sa mergi la cumparaturi. Un sistem de sonorizare bun, cum ar fi un set de boxe active cu bluetooth Temeisheng DP-284BT, USB, poate completa de minune atmosfera intregii seri.

Realizeaza un play list variat

Pregateste-te cu toate melodiile preferate de tine si de prietenii tai, descara piese noi, in voga si nu uita de piese care se pot canta in duet sau in grupuri. Ideea e sa poti oferi divertisment pentru cateva ore bune.

Pentru selectii reusite poti apela la speclialistii in domeniu, sau poti vorbi cu prietenii tai – poate au si ei melodii karaoke pe care sa le puteti adauga in play list.

Distreaza-te

Incepe petrecerea prin a delega pe cineva sa fie DJ-ul de karaoke, aceasta fiind o persana careia ii va placea sa selecteze melodiile cerute.

Poti nota cateva melodii de karaoke amuzante pe biletele pe care le pui intr-o palarie sau un saculet, oferind invitatilor tai posibiliatea sa aleaga la intamplare melodia pe care o vor canta. Nu omite sa rezervi spatiu suficient pentru coregrafii si, desigur, sa te distrezi cat mai bine!

Amesteca genurile muzicale

Toata lumea are un anumit profil si stil, fiecare dorind altceva. De aceea, pentru a-i distra pe toti, este recomandat sa amesteci genurile muzicale – alege rock-ul anilor ‘70, muzica pop a anilor ‘80, aparitiile noi, arii din opera si opereta, melodii pentru copii, muzica din filme sau din desene animate, cantece patriotice, etc.

Toate generatiile trebuie sa aiba de unde alage, asa ca amesteca stilurile pentru un cocktail exploziv.

Organizeaza duete

Pentru a-i antrena pe toti, chiar si pe cei care incep sa se cufunde treptat in canapea, organizeaza duete neasteptate. Poate ca acele persoane nu se simt in siguranta sa cante singure, dar in duet le va fi mai confortabil si vor aprecia faptul ca nu au fost uitate pe margine.

Ocupa-te de decoratii, lumini si accesorii nostime

Petrecerea ta karaoke nu va putea da gres daca vei lua in calcul decorul, luminile si accesoriile haioase cum ar fi perucile, palariile sau costumele scandaloase. Pune la dispozitia musafirilor tai, pe o masuta, mai multe din acestea si ai grija sa le foloseasca.

0 Shares
You May Also Like