Cum se aleg bijuteriile ?

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca avem bijuterii pietre semipretioase au alte tipuri de bijuterii este foarte important sa stim cum sa ni le alegem in asa fel incat sa se ptriveasca si cu tinutele noastre. Mai jos va dam cateva sfaturi pentru a putea alege bijuteriile perfecte. In momentul in care vine vorba despre inele, posibilitatile sunt infinite.

Cu pietre sau cu fara, mici ori mari, inelele subliniaza delicatetea mainilor si reflecta personalitatea purtatorilor. O piatra foarte mare va atrage atentia mai ales in momentul in care vorbim despre diamante si ne va impresiona ajutand de cele mai multe ori chiar si la nasterea conversatiilor. Inelele simple, cu model sau cu pietre mai mici au rolul de a reflecta personalitatea eleganta si foarte discreta mai ales daca materialul utilizat e unul de culoare mai alba precum platina, argintul  ori aurul alb.

Cerceii sunt cei care ne atrag atentia asupra fetei si sunt plasati foarte aproape de ea. Pietrele foarte colorate au rolul de a scoate in evidenta culoarea pe care o au ochii si sunt foarte potrivite tenului masliniu si cele deschise sunt cele care creeaza armonie cu pielea alba.

Forma pe care cerceii o au este de asemenea importanta. O perche de cercei mici si apropiati de ureche au rolul de a creea o imagine cat mai discreta si sunt potriviti cu tinutele dar nu vor atrage atentia, deci merg pentru tinute office, cerceii mari cu forma complicate su cu pietre pretioase snt foarte potriviti la petreceri si la tinutele de ocazie si in plus, cerceii lungi sunt mult mai buni pentru un gat lung sau pentru un par bogat pe cand modelele de tipul buton sunt o combinatie perfecta pentru un par scurt.

Colierele difera ca si lungime si complexitatea modelului si pentru tinutele deschise la gat care ne expun umerii si gatul ar fi mai bine sa ne alegem un model care sa ne imbratiseze claviculele sau care coboara foarte usor catre piept. In cazul in care tinutele sunt mai sobre sau mai inchise un colir lung ori cu medalion atrage atentia asupra pieptului.

O bijuterie cu un model asemanator cum sunt seturile, se scoate reciproc in evidenta si trebuie sa fie acompaniata de tinutelesimple fara alre accesorii. In cazul lor oricemodelin plus existent pehaine va icnarca multaspectul si va atrage atentia in mai multe parti in acelasi timp.

La fel ca hainele si accesoriile va pot pune in valoare corpul si pot sa va ascunda defectele. Daca vreti sa va alungiti in mod vizual corpul alegeti lanturilelungi care au mai mute modele si care sunt de preferat mai delicate. Daca sunteti inalte puteti incerca si colierele la baza gatului.

De asemenea toate accesoriile pot sa va ajute sa atrageti atentia asupra zonelor pe care vreti sa le puneti in evidenta. Daca aveti o talie subtire puteti sa o transformati in centru de atentie al tinutelor si puteti pune o curea ori o centura cu aplicatii din metal sau din pietre.

Tot in acelasi mod si accesoriile cu culori puternice si de efect au rolul de a focaliza atentia.

0 Shares
You May Also Like