Cum se aleg cerceii de argint potriviti?

0 Shares
0
0
0

Fiecare femeie iubeste bijuteriile, si cu siguranta nu rateaza niciodata ocazia de a-si completa colectia de bijuterii pe care o detine. Exista doamne si domnisoare care odata cu trecerea timpului au reusit ca colectioneze sute de perechi de cercei, inele, bratari, si nu numai.

Exista in schimb femei care au in cutiile de bijuterii, cateva inele, cateva bratari si mai multe perechi cercei argint. In cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta despre cercei argint, si vei afla care sunt cateva dintre cele mai utile sfaturi de care trebuie sa tineti cont atunci cand va alegeti aceste bijutetii de la TominaBijoux.

Cerceii reprezinta categoria de bijuterii de care femeile sunt cu adevarat fascinate. Multe doamne si domnisoare, au atat de multe perechi de cercei in colectie, incat isi permit sa isi schimbe zi de zi cerceii, chiar si de mai multe ori pe zi, in functie de articolele de vestimentatie pe care le poarta.

Alegerea unei perechi de cercei nu este insa cea mai simpla misiune pentru o femeie. Exista cativa factori importanti care necesita o deosebita atentie, pentru ca a face de fiecare data cele mai bune alegeri. Iata despre ce este vorba!

Alegerea cerceilor in functie de silueta

Dupa cum bine stim, articolele de vestimentatie, in special rochiile se aleg in functie de forma corpului (silueta). Ei bine, se pare ca si cerceii se aleg tinand cont de acest factor, asa ca pentru femeile care au silueta androgina de exemplu, sunt potriviti cerceii argint cat mai feminini, rotujiti. Se poate opta pentru cercei candelabru de-asemenea, dar si pentru hoop sau huggies.

Una dintre cele mai cunoscute forme a corpului feminin, este forma para. Femeile care se incadreaza in categoria aceasta, isi pot indrepta atentia spre cerceii care au un mare impact vizual. O pereche de cercei supradimensionati (candelaru, tassel, cluster sau hoop reprezinta alegeri ideale).

Exista de-asemenea femei care au silueta de tip triunghi inversat, avand umerii lati si soldurle mici. Pentru femeile care sunt posesoare ale acestei siluete, sunt recomandati acei cercei argint de mici dimensiuni (studs).

Pentru femeile care au silueta mar, la fel ca si pentru femeile care sunt supraponderale, cei mai potriviti cercei sunt cei care au marime mediu-mare. De exemplu, cerceii care au forme geometrice (romb, patrat, dreptunghi, etc.), pot reprezenta cele mai bune alegeri.

In ceea ce priveste femeile mici de statura, acestora le sunt recomandati cerceii huggies, studs, teardroo sau threader.

Alegerea cerceilor in functie de culoarea parului

Atunci cand vine vorba despre culoarea preferata a parului, femeile se impart in mai multe categorii. Unele prefera sa pastreze culoarea naturala, altele se vopsesc blond, altele isi doresc par roscat, etc.

Ei bine, pentru femeile care au de exemplu parul brunet sau castaniu, cerceii din argint reprezinta cea mai potrivita alegere. Acestia pot fi simpli, sau de ce nu, prevazuti cu pietre pretioase sau semipretioase.

Alegerea cerceilor in functie de forma fetei

Forma fetei reprezinta un alt aspect foarte important, pe care trebuie sa il aiba in vedere doamnele si domnisoarele care intentioneaza sa isi aleaga o pereche de cercei argint.

  1. Forma patrata a fetei

Pentru femeile care au fata patrata, cei mai potriviti sunt acei cercei cu linii curbate, delicate; asa ca alegerea unor modele rotunde, mari si care au forma unui cerc reprezinta alegeri ideale, in conditiile in care acesti cercei creaza un efect de rotunjire a fetei.

Chiar si cerceii “drop” sau lacrima dupa cum mai sunt acestia cunoscuti, pot reprezenta alegeri potrivite.

  1. Forma de diamant

In ceea ce priveste femeile care au fata in forma de diamant, ele sunt caracterizate de barbia ascutita si pomentii evidentiati.

Pentru femeile care au o astfel de forma a fetei, nu reprezinta sub nici o forma, alegeri potrivite cerceii care au forma de romb, sau diamante. Acesti cercei nu fac altceva decat sa accentueze trasaturile fetei.

Pentru forma de diamant a fetei, se recomanda purtarea cerceilor rotunzi. Se poate opta pentru cercei lungi de-asemenea, insa pentru forma de diamant a fetei, nu sunt potriviti decat cerceii subtiri, care alungesc usor linia pometilor si a barbiei.

  1. Forma fetei alungita

Pentru femeile care au aceasta forma a fetei, facem precizarea ca nu trebuie sa poarte in nici un caz cerceii care depasesc barbia, pentru ca acestia le vor alungi si mai mult chipul.

Pentru o astfel de fizionomie, se recomanda cerceii care au fodele geometrice (in mod special cei in forma de patrat sau triungi. Acestia vor reusi sa creeze un plus de volum in apropierea barbiei.

Asadar, dupa cum se poate vedea din acest articol, cerceii de dama pot fi alesi in functie de mai multe criterii, cum ar fi forma fetei, forma corpului sau chiar si culoarea parului. Tineti cont de aceste detalii cand va alegeti cerceii din argint de la TominaBijoux, si veti face alegerile potrivite.

0 Shares
You May Also Like