Cum se alege cel mai bun concealer?

0 Shares
0
0
0

Concealerul este cunoscut ca un corector de culoare, iar primele astfel de produse au fost inventate de Lydia O’Leary in 1928, care a decis sa creeze un produs cosmetic care sa ii poata ascunde semnul de nastere de pe fata.

Concealerul este unul dintre cele mai des utilizate produse machiaj Boys’n Berries datorita faptului ca acesta este capabil sa mascheze cearcanele de sub ochi, dar si alte mici imperfectiuni ale pielii fetei.

Chiar daca aceste produse sunt simulare cu fondul de ten, sunt mai groase decat acestea, si se folosesc pentru a ascunde pigmentii, amestecandu-se in tonul pielii.

Concealerele vin in forme cremoase si lichide si intr-o varietate de nuante pentru a se potrivi cu cea a pielii tale naturale.

Tipuri de concealer

Exista diferite tipuri de concealer, asa cum am mentionat, cu diferiti pigmenti si cu opacite diferita. Fiecare tip este bun dintr-un motiv diferit si, prin urmare, fiecare ar trebui sa fie vazut ca potential bun produs machiaj pentru timpul zilei sau noaptea afara. In mod normal, ele vin in patru forme:

Concealere solide

Acestea arata mai degraba ca un ruj, si reprezinta unul dintre cele mai bune pe care l-au folosit adesea femeile. Acestea sunt cele mai bune pentru a ascunde pete, pete si pete, dar sunt mai greu de amestecat si ar trebui sa fie utilizate numai pe zone mici din acest motiv.

Concealere lichide

Daca va place o raspandire uniforma, aceste produse care vin sub forma lichida sunt superbe, pentru ca pot acoperi o suprafata mare a fetei si se amesteca frumos. Sunt usor de aplicat, ofera o acoperire medie si pot fi purtate fara nici o fundatie, fundatia fiind fondul de ten.

Concealere pulbere

Daca va uitati la pete luminoase sau cicatrici, fara doar si poate, un astfel de produs care vine sub forma de pulbere reprezitna cea mai buna optiune pentru dvs. Acestea sunt cele mai usor de amestecat cu tonul pielii, dar ofera prea putine in ceea ce priveste acoperirea, astfel incat acestea nu ar lucra la nimic care arata foarte mult.

Concealer sub forma de creion

Aceste produse sunt ideale datorita faptului ca acopera suprafete mai mari si reflecta lumina, aratand si mai putine imperfectiuni. Foarte multe femei folosesc aceste produse in zona de sub ochi deoarece ele aduc cu adevarat mai multa lumina pe fata si ascund aspectul obosit vazut dimineata sau dupa munca.

Cum alegeti cel mai bun produs?

Exista diferite tipuri de concealer, asa cum am mentionat si fiecare ton si tip de piele necesita, in general, un tratament propriu unic. Alegerea tipului potrivit poate fi o sarcina descurajanta, desi, in general, exista experti in domeniul frumusetii acolo la magazin pentru a va ajuta.

Daca nu aveti cui sa ii cereti sfatul cand doriti sa alegeti un asemenea produs, iata cateva detalii de care este indicat sa tineti cont:

  • Daca aveti regiuni albastru sau violet sub ochi, alegeti un concealer roz, portocaliu sau piersic tonifiat.
  • Daca aveti pete rosii, cumparati un concealer galben tonifiat.
  • Daca aveti un ton mai intunecat de piele, o tenta portocalie este cel mai bun pariu.
  • Alegeti o nuanta de verde care ar trebui sa fie folosita mai intai peste un cos, urmat de tonul galben al pielii.
  • Folositi creme pentru ochi pentru a va ajuta sa nu va deplasati peste corector.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai utile detalii pe care le puteti folosi pentru a alege un astfel de produs de machiaj, care sa va mascheze micile imperfectiuni ale fetei.

0 Shares
You May Also Like