Cum se repatriaza decedatii?

0 Shares
0
0
0

Foarte multi romani au plecat la munca in strainatate in ultimele doua decenii, iar acest lucru este cat se poate de normal, daca stam sa tinem cont de faptul ca in strainatate se castiga mult mai multi bani decat in Romania.

Cei care au plecat recent la munca in strainatate, au plecat convinsi de faptul ca vor castiga foarte multi bani in tara in care vor pleca, atunci cand au vazut ca prietenii sau persoanele pe care le cunosc, au reusit sa adune foarte multi bani, fiind plecati in strainatate la munca.

Dintre tarile din Europa in care au ales romanii sa plece la munca, putem aminti Spania, Italia, Germania, Austria, Franta, putem aminti si Regatul Unit al Marii Britanii, insa cu siguranta in fiecare stat European exista romani la munca.

Din pacate insa, odata cu trecerea timpului, au fost foarte multe cazuri in care cetatenii romani si-au pierdut viata in tarile respective, fiind plecati acolo la munca.

Au fost foarte multe situatii in care familiile indurerate si-au ingropat acolo persoanele decedate, datorita faptului ca nu stiau cum trebuie procedat pentru repatrierea decedatului.

Au fost deasemenea si foarte multe situatii, in care costurile pentru repatrierea decedatilor au fost atat de mari, incat familiile indurerate nu au putut sa isi permita repatrierea decedatilor.

Trebuie mentionat faptul ca, exista foarte multe firme care ofera servicii de transport funerar international , asa ca familiile indurerate ar trebui sa contacteze mai multe astfel de firme, pentru a face o comparatie intre preturi, astfel incat sa aleaga cea mai ieftina solutie.

Trebuie mentionat faptul ca exista firme care ofera pachete de servicii care include pe langa serviciul de transport mortuar, si alte servicii, cum ar fi de exemplu alegerea sicriului special necesar pentru operatiunea de repatriere.

Deasemenea, exista firme care se ocupa de obtinerea tuturor documentelor necesare, astfel incat sa poata sa fie intocmit acel pasaport mortuar, fara de care nu se poate repatria persoana decedata.

Ei bine, aici trebuie mentionat faptul ca o firma care ofera astfel de pachete de servicii, va solicita si un pret destul de mare, mai ales daca repatrierea trebuie efectuata din tarile nordice de exemplu, din Marea Britanie, din Portugalia sau Spania, sau chiar si din Rusia, daca discutam despre un oras din partea asiatica a acestei tari, sau daca discutam despre un oras aflat in partea asiatica a Turciei.

Trebuie mentionat insa si faptul ca firmele care se ocupa de repatrierea decedatilor, le pot oferi familiilor indurerate si posibilitatea de a plati mult mai putini bani pentru operatiunea de repatriere a persoanei decedate, insa aici trebuie mentionat faptul ca familia indurerata va trebui sa se ocupe de anumite sarcini.

Aceste sarcini sunt foarte importante, si se refera la obtinerea tuturor acelor documente importante, care sunt necesare pentru a se intocmi pasaportul mortuar, necesar pentru ca persoana decedata sa poata fi repatriata.

Sunt insa foarte multe cazuri, in care pentru ca au de umblat foarte mult, membrii familiei indurerate, aleg sa plateasca un cost mai mare, iar firma pe care o aleg pentru repatrierea decedatului se va ocupa de tot ce este necesar, pentru ca persoana decedata sa fie repatriata cat mai rapid.

0 Shares
You May Also Like