Cum te asiguri ca ai parte de cea mai buna muzica de nunta?

0 Shares
0
0
0

Fiecare moment al nuntii are nevoie de o melodie diferita pentru a-i aduce pe invitati in starea de spirit a petrecerii la fel ca variatia de rochii de seara Cluj. De exemplu, un cantec interesant in timpul intrarii miresei pentru a lasa oaspetii incantati de frumusetea sa; o muzica mai copilareasca pentru doamne si copii; si cantece pline de viata pentru ca oaspetii sa danseze toata noaptea!

Sfaturi pentru cantece de nunta

Este timpul pentru a alege playlistul de la nunta dvs. Si chiar daca invitati o trupa de nunta sa cante si nu angajati un DJ, este important sa luati in considerare cateva lucruri pentru a nu pierde efectele sonore ale ceremoniei si petrecerii de nunta

Consultati cateva sfaturi care va vor ajuta in procesul de alegere a repertoriului muzical al petrecerii de nunta.

Cantecele de la ceremonie

Cantecele ceremoniei sunt putin mai dificil de ales, deoarece cuplul trebuie sa fie constient de mai multi factori care fac diferenta, de la intrarea parintilor miresei si mirelui, pana la plecarea cuplului.

Fiecare melodie trebuie sa fie in acord cu intrarea corecta, adica pentru intrarea parintilor miresei si mirelui, o muzica calma si lenta – dar fara prea multa emotie. Pentru mireasa, marsul de mireasa sau un cantec mai interesant este cel potrivit.

Luati in considerare faptul ca melodiile ar trebui sa insoteasca stilul de nunta. Daca petrecerea este traditionala, de exemplu, atunci melodiile cantate trebuie, de asemenea, sa pastreze acelasi stil.

Casatoriile care au loc in biserica cer ca cantecele sacre sa urmeze standardul religios. Cu toate acestea, inainte de a ajunge la biserica cu cantecele si vorbitorii, asigurati-va ca intrebati preotul – sau responsabilul bisericii – daca puteti canta diferite cantece sau chiar pe cele sacre in timpul ceremoniei bisericii, deoarece unele biserici nu permit acest lucru.

Bine, acum ca ati ales ceremonia, puteti incepe sa o alegeti pe cea mai practica:

DJ pentru nunta

Petrecerea de nunta trebuie sa fie foarte plina de viata, astfel incat oaspetii sa se distreze de minune! Iar daca petrecerea este insotita de o balada, devine si mai buna!

Puteti apela o trupa de muzica live sau un DJ pentru a insufleti petrecerea. Sfatul nostru, in orice caz, este sa alegi profesionisti care au o reputatie buna sau pe care ia-ti vazut jucand la o alta nunta, pentru a evita riscul de a angaja o trupa care nu este cool, nici un DJ care nu are echipamentul atat de bun pe cat va-ti imaginat.

Setati playlistul zilei inainte de petrecere pentru a-l livra la DJ in avans. Astfel, el poate verifica alegerile sale calm si sa le stie mai ales daca are nevoie sa faca orice modificari la ordinea melodiilor.

Daca alegeti melodii internationale, nu uitati sa cercetati si sa verificati traducerea versurilor cantecului, pentru a nu risca sa puneti o melodie cu un liric care nu se potriveste cu nimic din atmosfera petrecerii – mai ales in timpul ceremoniei. Uneori melodia este frumoasa, dar versurile piesei sunt tragice!

Cat de multe piese sa aleg?

Nu exista nici o cantitate obligatorie de muzica pentru a canta in timpul ceremoniei de nunta, sa nu mai vorbim pentru balada.

Este la discretia miresei de a alege cantitatea de melodii care vor canta la ceremonie. Cu toate acestea, asigurati-va ca nu exagerati cantitatea. Daca nu, ceremonia devine prea lunga si obositoare pentru oaspeti. Incercati sa alegeti o cantitate potrivita pentru intrarea fiecarui moment important pentru ceremonie. Daca preferati, puteti alege, de asemenea, fragmentul melodiei pe care doriti sa o redati la timp si puteti programa totul cu DJ-ul in avans.

Muzica este sinonima cu sentimentul si emotia. Ea trezeste emotii pure precum tristetea si bucuria prin melodia sa. De aceea, cantecele de nunta sunt foarte importante pentru ca ritmul petrecerii sa fie perfect! Nu uita sa te sfatuiesti si cu o persoana care are mai multa experienta in alegerea pieselor ca sa nu uiti de nimic.

0 Shares
You May Also Like