Cum trebuie sa fie magazinele online?

0 Shares
0
0
0

De fiecare data cand vrem magazine online e important sa tinem cont de cat mai multe aspecte pentru ca totul sa decurga exact asa cum trebuie.

Este important sa determinam de ce oamenii nu isi modernizeaza magazinele online. In primul rand conteaza extrem de mult suportul pe care il avem atunci cand ne ocupam de un magazin online. La noi n prea exista o cultura in zona online asa cum se intampla la magazinle offline unde e bine sa fie curat, sa platim chiria, etc.

Ei bine, si magazinele online ar trebui sa fie foarte bine intretinute si sunt multi care au start up-uri si care cred ca investitia initiala e de ajus sa faca business pentru cinci ani. Aceasta este o problema si totul tine chiar de analiza deoarece daca incepeti documentat veti vedea cum functioneaza piata si care sunt ofertele.

Sunt multe idei pe care le puteti primi inclusiv  de la toti furnizorii de servicii de pe piata care pentru a va castiaga trebuie sa va explice de ce e mai bine cu ei. In aceste conditii in care serviciile de greenfield, daca voi incepeti cu produse care au o marja mai mica de 15 procente e ca si cand nu vreti sa beneficiati de faptul ca zona e-commece este greenfield.

Cei mai multi clienti totusi platesc ramburs la curier si nu cu cardul. Cat de online este commertul onlin fiind aceasta situatie. Este destul de online comertul mai ales ca trendul este ascendent si din ce stim noi ponderea platilor online cu cardurile de debit sau de credit e de 12 procente.

Reticenta in momentul platilor cu cardul nu se manifesta tot la fel in cazul brandurilor cunoscute dar la nivel european exista si o mare reticenta pentru plata cu cardul mai ales in Anglia. Si la englezi exista cazuri in care oamenii comanda online dar ridica personal produsele de la magazin.

De asemenea, in tara noastra mai exista o problema si cu comisioanele pe care le iau procesatoarele online care sunt considerate de multi retaileri ca fiind foarte mari si in consecita nu sunt implementate si nici plata cu cardul nu e promovata. Comisiile Europene au decis insa sa scada maximul de taxa pe care o poate impune Visa si Master Card si atunci comisioanele scad si va fi mult mai interesant.

Consumatorii nu au de suferit din cauza faptului ca nu se fac plati cu cardul insa trebuie sa aiba cash la ei cand vine comanda. Curierii in schimb in loc sa se ocupe de transport, ei faci si transport de valori pentru ca la finalul unei zile ei au si pana la 4000 de euro bani cash.

Este ca si cand curierii fac transport de bani intre banci si pe ei ii ajuta plata cu cardul cel mai mult. In ceea ce priveste monedele virtuale cum ar fi si bitcoin este nevoie de multa promovare pentru a fi adoptate pe scara larga. Momentan cei putini care le folosesc si in momentul in care ii lasati sa plateasca cu ele pe site atrageti foarte multi fani ai acestei tehnologii.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…