De ce ai nevoie de un avocat pentru permisul de lucru in Israel si ce trebuie sa stii despre legile din Israel?

0 Shares
0
0
0

In Israel nu poti pleca sa muncesti oricand si oriunde, Israel iti ofera sansa de a veni pe teritoriul lor sa lucrezi doar in baza unui contract de munca si a unui permis de lucru.

Daca te afli pe teritoriului statului Israel si intampini probleme cu nerespectarea oricarei clauze din contractul tau de lucru, poti apela cu incredere la Avocat permis de lucru Israel.

Acesta te poate sustine in demersurile ce tin de reglementarea problemelor intampinate cat si recuperarea prejudiciului pierdut acolo unde este cazul.

 Munca pe teritoriul statutului Israel

Pentru a evita situatiile in care cetatenii straini sunt abuzati de catre angajatori sau situatiile in care in care nu se respecta clauzele unui contract de munca si nu se platesc muncitorilor contributiile, Israel a impus reguli stricte care trebuie sa fie indeplinite atat de angajati, cat si de angajatorii acestora.

Pentru a putea munci pe teritoriul statului Israel, ai nevoie de un permis de lucru si de un contract pe care este nevoie sa il respecti pe toata durata acestuia. Nu ai voie sa lucrezi decat la compania cu care ai semnat contractul, iar acestia la randul lor, se obliga sa iti achite toate contributiile pe care legea le prevede.

Nerespectarea acestor prevederi ale contractului, atrage asupra sa, oprirea permisiunii de lucru cat si posibila expulzare din tara. Daca dintr-un motiv anume, angajatorul nu respecta termenii din contractul semnat, si acesta la randul sau va avea probleme cu legea.

Daca ai nevoie de ajutor in oricare situatie si angajatorul nu si-a indeplinit toate indatoriile catre tine ca si angajat, apeleleaza cu incredere la avocat permis de lucru Israel.

Avocat permis de lucru Israel te poate sustine in tot procesul de redobandire atat a permisului de lucru de pe teritoriul tarii cat si de castigare a procesului intentat firmei angajatoare. Cu o vasta experienta in domeniu, firma de avocatura cu sediul in Haifa, te sustine in tot ceea ce ai nevoie.

Ajutorul de care ai nevoie va fi garantat de specialistii in domeniul avocaturii si tu te vei putea simti in siguranta, chiar si intr-o tara straina. Un alt avantaj este acela ca avocat permis de lucru Israel, poate comunica in limba romana, engleza cat si ebraica, ceea ce inseamna ca bariera impusa de necunoasterea limbii, va fi ridicata.

Daca intampini o problema juridica, ca turist sau ca lucrator in statul Israel, poti apela cu incredere deplina la centrul de avocatura din Haifa. Vei gasi oameni dornici sa ajute in rezolvarea problemei si care isi vor da tot interesul in acest demers. Nu este nevoie sa cunosti tu legile, lasa totul in seama avocat permis de lucru Israel!

Cand esti intr-o tara straina cum este Israel, totul e confuz si te poti simti dezorientat daca ceva nu merge conform planului de acasa; de multe ori se pot intampina probleme la locul de munca prin nerespectarea contractului de catre angajator.. De aceea, apeleaza intodeauna la specialistul de incredere din stat si totul se va rezolva cu usurinta!

Alte aspecte importante ale legii din Israel

Curtea pentru Cereri Mici se ocupa de cazuri mai mici de 30 de mii de sicli.  „Hotsa’a Lapoal” este biroul executorilor judecatoresti pentru colectarea datoriilor judecatoresti.  

Tribunalul de circulatie se ocupa de toate infractiunile de circulatie.  Curtea pentru probleme locale se ocupa de toate infractiunile urmarite de autoritatile locale (bilete de parcare, incalcari ale planificarii etc.).

Judecatoria districtuala (Beit Mishpat Mehozi) se ocupa de toate aspectele civile si penale care nu se afla sub jurisdictia instantei magistrale, inclusiv litigiile privind proprietatea asupra terenurilor. Are jurisdictie asupra majoritatii cauzelor administrative si primeste apeluri de la Curtea Magistratului. Exista sase instante, una in fiecare dintre districtele Israelului: Ierusalimul (are si jurisdictie suplimentara in materie extra-teritoriala), Tel Aviv, Haifa, Centru (in Petah Tikva), Sud (in Beer-Sheva) si Nord (in Nazaret).

Curtea Suprema a Israelului (Beit Mispat Elyon) aude cea mai mare parte recursurile de la Judecatorie dar, de asemenea, sta ca Inalta Curte de Justitie si ca atare, audiaza cauze administrative nu se afla sub jurisdictia judecatoriilor. Multe dosare politice si cazuri de interes international sunt audiate de Curtea Suprema, in calitate de Inalta Curte de Justitie.

Tribunalele Muncii (Batei Ha’din Le’avoda) aud toate cazurile in care partile sunt angajator si angajat, toate cazurile impotriva Institutului National de Asigurari si alte probleme sociale. Este un sistem independent compus din 5 tribunale de district (Ierusalim, Tel-Aviv, Haifa, Sud si Nord) si un tribunal national din Ierusalim (Beit Ha’din Ha’artzi).

Pentru a face fata cu succes unui proces in Israel este foarte important sa ai un avocat foarte bun care sa te ajute altfel nu ai nicio sansa. Prin urmare, recomandarea noastra este aceea de a angaja un avocat in acest sens, care sa te ajute.

0 Shares
You May Also Like