De ce ar trebui sa cumparati dispozitive inteligente pentru casa?

0 Shares
0
0
0

Este un moment excelent pentru a intra in lumea dispozitivelor inteligente pentru casa. Daca nu sunteti familiarizati cu ele, dispozitivele inteligente pentru casa sunt gadgeturi conectate care pot fi controlate de la distanta prin intermediul unei aplicatii sau al unui alt tip de sistem de monitorizare de la distanta.

Printre lucrurile pe care le-ai putea conecta in casa ta se numara iluminatul, termostatul, incuietorile, aparatele electrocasnice si camerele de securitate. Toate acestea au un lucru in comun: sunt mult mai capabile decat erau inainte.

Pe vremuri, dispozitivele inteligente pentru casa erau putin mai mult decat niste elemente de noutate – ceva ce oamenii primeau cadou sau ca parte a unui pachet de oferte pentru a-si impresiona prietenii sau vecinii. Dispozitivele inteligente pentru casa de astazi au o multime de aplicatii practice pentru orice proprietar care doreste sa profite de ele.

Securitate

Securitatea locuintei se numara printre principalele motive pentru instalarea dispozitivelor inteligente pentru casa. Sistemele de securitate conectate va pot alerta atunci cand exista o problema, iar multe dintre ele pot fi chiar controlate de la distanta pentru a preveni o intruziune. Inarmat cu smartphone-ul tau, poti sa armezi sau sa dezarmezi un sistem de oriunde din lume.

Daca sunteti in vacanta si sunteti ingrijorat de securitate, puteti seta un mod de vacanta care sa va armeze sistemul indiferent de ora din zi. Mai mult, sistemele de securitate inteligente au capacitatea de a interactiona cu alte dispozitive din casa dvs. Daca senzorul de la usa de la intrare observa o efractie si declanseaza alarma, luminile conectate pot fi programate sa clipeasca sau sa se stinga pentru a ingreuna fuga infractorului in intuneric.

Confort si comoditate

Termostatele inteligente pot fi programate pentru a va economisi bani pe costurile de incalzire si racire si sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decat majoritatea celorlalte modele. De asemenea, acestea pot fi controlate de la distanta printr-o aplicatie, ceea ce inseamna ca puteti schimba temperatura de oriunde.

De exemplu, daca sunteti in vacanta, puteti folosi aplicatia pentru a seta termostatul mai jos, pentru a economisi bani si pentru a usura munca celor care se ocupa de casa, pentru a mentine mai usor racoarea. Luminile inteligente sunt mai usor de instalat ca niciodata si pot oferi, de asemenea, o multime de confort.

Vei putea sa le controlezi de la distanta, setandu-le la diferite niveluri de luminozitate in functie de necesitati. Unele sunt chiar capabile sa reactioneze la prezenta dvs., luminandu-se atunci cand senzorii detecteaza ca sunteti in apropiere.

Eficienta energetica

Aparatele inteligente pot fi controlate de la distanta pentru a va ajuta sa economisiti energie. De exemplu, puteti seta masina de spalat sa functioneze la o ora mai tarzie, pentru a evita perioadele cu cerere mare, sau puteti folosi un termostat inteligent pentru a opri caldura daca nu este nimeni acasa.

Daca aveti un dispozitiv de deschidere a usii de garaj care dispune de tehnologie inteligenta, il puteti seta sa se inchida la anumite ore din zi sau la o anumita frecventa pentru un plus de confort. La Salus Controls Romania puteti descoperi oricand o gama variata de produse pentru o casa inteligenta si functionala.

0 Shares
You May Also Like