De ce echipamente exterioare piscine aveti nevoie pentru o piscina?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta in cazul in care locuiti la casa, aveti o curte spatioasa si o situatie financiara buna, ideea de a opta pentru o piscina in curte este una geniala, datorita multiplelor beneficii pe care o piscina vi le ofera. Vom discuta in cele ce urmeaza putin despre acest aspect.

Exercitiu cu impact redus

Inotul este unul dintre cele mai bune exercitii cu impact redus in care puteti obtine un antrenament cardiovascular de inalta calitate, reducand in acelasi timp stresul pe articulatii. Exercitiile cardiovasculare iti cresc ritmul cardiac, iar plamanii iti antreneaza.

Este tipul de exercitiu care arde cele mai multe calorii si ar trebui sa fie efectuat cel putin 30 de minute de cateva ori pe saptamana pentru beneficii maxime pentru inima, plamanii si circulatia, asa cum recomanda Asociatia Americana a Inimii. In plus, exercitiile cu impact redus sunt o modalitate confortabila pentru persoanele insarcinate si supraponderale de a obtine un antrenament.

Un loc pentru distractie si socializare familiala sanatoasa

O piscina este un loc incantator pentru petrecerea timpului, unde oamenii de toate varstele se pot bucura de timp impreuna. Familia si prietenii tai pot fi invitati sa se bucure de o adunare orientata in jurul activitatii, mai degraba decat sa manance mancare, ca la majoritatea petrecerilor care au loc in jurul gratarului. In acest fel, inotul va poate ajuta sa va atingeti obiectivele de fitness fara a va jertfi viata sociala.

Beneficii speciale pentru copiii astmatici

Descoperirile lansate in 2009 dintr-un studiu realizat in Taiwan au descoperit ca, spre deosebire de alte forme de exercitii cardiovasculare, inotul nu poate provoca atacuri de astm. Studiul a descoperit ca copiii care au participat au obtinut beneficii suplimentare care le-au completat forma de fitness crescuta, precum cresterea increderii si cresterea volumului pulmonar.

Convenabilitate si comoditate

O piscina este un loc in care puteti obtine multe tipuri de antrenamente diferite intr-un singur loc. Ca alternativa la alaturarea unei sali de gimnastica, folosirea piscinei dvs. va poate permite sa lucrati tot corpul, va ofera o mai mare rezistenta si un foarte bun antrenament cardio.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre avantajele si beneficiile pe care vi le poate oferi o piscina in propria curte. Daca doriti sa va bucurati de toate aceste beneficii, cu siguranta este indicat sa optati pentru o piscina in curte.

Valoare mai mare a proprietatii

In cazul in care aveti o piscina in curte, si din diferite motive ajungeti in situatia de a va scoate casa la vanzare, veti putea solicita un pret mult mai mare in schimbul proprietatii, dat fiind faptul ca o piscina mareste valoarea acesteia. Cu cat piscina este mai mare si mai eleganta, cu cat curtea este mai mare, cu atat valoarea proprietatii creste.

Daca doriti sa va bucurati de o piscina in curte, cu siguranta este necesar sa va indreptati atentia spre diferite echipamente exterioare piscine, precum cele despre care vom discuta in urmatoarele randuri.

SCARA STANDARD PENTRU PISCINE

Scara standard pentru piscina cu manere din otel inoxidabil, cu diametrul de Ø 43. Este prevazuta cu trepte din otel inoxidabil ce asigura protectie impotriva alunecarii. Furnizata complet echipata, cu ancoraj si conexiuni de incastrare in beton, aceasta scara este ideala pentru a va permite accesul in piscina.

SCARA INOX OVERFLOW

Scara de inox Overflow AISI 314 destinata pentru piscinele cu canal perimetral poate reprezenta de-asemenea o solutie ideala pentru a va permite accesul in piscina. Furnizata cu sistemul de incastrare in beton, este ideala pentru piscina dvs.

Corpuri de iluminat

Cu siguranta este indicat sa va indreptati atentia si spre corpuri de iluminat bazate pe led. Exista diferite tipuri de becuri led, unele avand putere mai mare, altele avand putere mai mica, insa care sunt ideale pentru iluminatul in zona piscinei. Puteti sa va indreptati atentia chiar si spre becuri led colorate.

SEPARATOR DE CULOAR

In cazul in care doriti, puteti concura cu prietenii la un concurs de inot, asa ca pentru a va delimita spatiul puteti opta pentru un separator culoar Montreal pentru competitie 25 m de exemplu.

Ei bine, acestea sunt doar cateva exemple de accesorii si echipamente exterioare piscine spre care va puteti indrepta atentia atunci cand doriti sa optati pentru o piscina in curte.

0 Shares
You May Also Like