De ce este important sa iti monitorizezi concurenta in social media si cum poti face asta?

0 Shares
0
0
0

Sa incepem spunand ca Facebook Ads are o istorie lunga. Au inceput pe 6 noiembrie 2007 si de atunci a devenit o centrala publicitara pentru marci si marketeri online.

In acea perioada au fost prea multe modificari de mentionat, iar acum puteti alege dintre numeroase tipuri de obiective de campanie, optiuni de directionare, audiente, destinatii de plasare si formate atunci cand creati campaniile.

Toate acestea fac din Facebook Ads un peisaj extrem de cautat si competitiv pentru comercianti si afiliati, deoarece acestia cunosc bine potentialul de venituri pe care platforma il poate oferi afacerii lor.

Desi acest lucru poate insemna ca Facebook nu mai este cea mai ieftina sursa de trafic pe care o puteti cumpara, este obiectivul multor afiliati CPA, datorita optiunilor sale precise de directionare si a rentabilitatii extrem de ridicate.

Prin crearea unei campanii bine structurate, optimizate pe deplin pentru ofertele dvs., puteti totusi sa ridicati traficul la 0,01 USD CPC, dar va trebui sa lucrati destul de mult pentru a gasi punctul care are ca rezultat castiguri mari pe clic (EPC) si rate de conversie (CR) bune pentru campanie.

Puteti rezerva un buget, sa spunem 1.000 USD per grup de anunturi pentru fiecare campanie si puteti testa fiecare combinatie disponibila de obiective de campanie, optiuni de directionare, reclame, copie de anunturi si destinatii de plasare pe care le puteti gasi pentru a vedea ce functioneaza in nisa dvs.

Puteti incerca varianta avansata si puteti utiliza instrumente spion pentru Facebook Ads pentru a va economisi timp si bani nelimitati. Acest lucru va va oferi, in cele din urma, informatiile publicitare de care aveti nevoie pentru a imprumuta idei pe care le puteti aplica propriilor dvs. oferte si va vor permite sa configurati propriile API-uri pentru campanii.

Asadar, sa aruncam o privire la ce sunt instrumentele Facebook Spy Spy si sa aflam exact ce pot face aceste instrumente. Ce sunt instrumentele de spionaj pentru reclame Facebook? Exista o conceptie gresita comuna cand vine vorba de instrumente Facebook Spy.

Sunt persoane care inca mai cred ca pot sa copieze pur si simplu campaniile altor firme si sa aiba succes. Cu toate ca acest lucru poate functiona cateva zile, nu va ajuta cu adevarat sa mergeti mai departe pe termen lung.

Nu puteti pur si simplu sa luati mesajul altcuiva cuvant cu cuvant si sa va asteptati sa functioneze in propriile campanii. In cel mai bun caz, puteti atrage cateva persoane, dar in cel mai rau caz, riscati sa pareti un plagiator si dovediti lipsa de originalitate ceea ce nu ajuta.

Facand acest lucru, este mult mai probabil sa indepartati clientii decat sa cresteti vanzarile la tot ceea ce incercati sa promovati. Instrumentele de tip Facebook Spy  sunt concepute pentru a va arata exact ce fac concurentii dvs. si cum utilizeaza cu succes reclame sociale in afacerea lor.

Unul dintre aceste instrumente este AdSector, iar recomandarea noastra este sa optati pentru AdSector coupon code daca vreti un pachet complet pe care sa il folositi in mai multe tipuri de activitati SEO. Aveti acces la un grup imens de tooluri pe care le puteti utiliza in folosul propriu cu mare succes.

0 Shares
You May Also Like
Ce face un grafician

Ce face un grafician?

Ce este un grafician si cu ce se ocupa el? Un designer grafic creeaza imagini digitale prin combinarea…
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…