De ce sa alegi un termostat smart in aceasta perioada?

0 Shares
0
0
0

Termostatele inteligente pe care le gasim pe piata in zilele noastre nu sunt doar simple panouri de control care sunt folosite pentru aer conditionat si pentru incalzire.

Aceste termostate inteligente dispun de functii cum ar fi wifi, senzori si diferiti algoritmi avansati (printre altele), motiv pentru care cu siguranta alegerea unor Salus termostate inteligente 2021 pentru acasa, reprezinta in prezent cea mai buna optiune pentru fiecare dintre noi.

In randurile care urmeaza vom vedea care sunt cateva dintre cele mai importante motive pe care le poti avea pentru a alege un astfel de termostat acasa. Alege unul, si cu siguranta in afara acestor motive, vor mai aparea multe altele, care sa te determine sa te feliciti pentru alegerea facuta.

Economisirea banilor platiti pentru facturile de energie

Un termostat inteligent este in mod evident precis si informativ. Folosind manualul si sfaturile de economisire a energiei oferite de termostatele inteligente de la Salus Controls, puteti sa creati un program cu zonele de temperatura corecte din locuinta, pentru a putea sa economisito bani din plata facturilor de energie.

Termostatele de la Salus de exemplu va pot ajuta sa economisiti in jur de 10-12% din costurile de incalzire in lunile de iarna, si va pot ajuta sa economisiti de-asemenea 15% din costurile de racire a locuintei pe timp de vara. Unele statistici va vor spune ca veti economisi aproximativ 23% atat la incalzire, cat si la racire.

Senzori de miscare

Un termostat inteligent de ultima generatie, pe care il puteti alege de exemplu de la Salus Controls Romania, este echipat cu senzori care detecteaza momentul in care oamenii sunt in picioare, si atunci cand sunt activi in casa.

Acest lucru le permite sa noteze momentele in care dvs. si familia dvs. va aflati in casa in anumite perioade ale zilei (dimineata, seara etc.), dar si cand plecati. Acest lucru poate ajuta la programare, iar astfel veti consuma mai putine resurse.

Comenzi vocale

Datorita fara doar si poate compatibilitatii cu tehnologia de comanda vocala, precum Alexa Amazon, un termostat inteligent de ultima generatie poate fi controlat chiar si cu vocea ta (ceea ce acum cativa ani parea doar un vis).

In ceea ce privesc comenzile de incalzire si racire a locuintei, nu mai trebuie depus nici macar un minim de efort. Acest lucru se datoreaza comenzii vocale a termostatului, si cu siguranta este un lucru spectaculos.

Urmarirea vremii

Cel mai probabil foarte multe persoane nu cunosc acest lucru, insa exista termostate inteligente de ultima generatie pot urmari ultimele rapoarte meteo locale. Pare mult spus? Ei bine, aceste termostate deosebit de eficiente pot si sa faca schimbari adecvate ale temperaturii in cazul in care caldura se ridica sau in casa patrunde un val de aer rece cand este deschisa fereastra. Si acestea sunt doar cateva dintre functiile inteligente ale acestor termostate inteligente.

De aceea, daca vreti sa va bucurati de toate beneficiile mentionate in randurile anterioare ale acestui articol, cu siguranta este foarte important sa va asigurati ca alegeti un termostat inteligent de ultima generatie.

Este recomandat sa va indreptati atentia in aceste conditii spre un brand de succes, motiv pentru care recomandarea noastra este sa va indreptati atentia spre cele mai noi si mai performante termostate inteligente de la Salus.

De exempu, termostatul Salus IT500 este doar un astfel de dispozitiv de ultima generatie care poate fi achizitionat de la acest brand de succes. Insa, trebuie mentionat ca la Salus aveti ocazia de a va alege termostatul dintr-o gama variata de modele. Toate acestea vin cu cele mai utile si cu cele mai interesante specificatii de care aveti nevoie.

0 Shares
You May Also Like