De ce sa iti instalezi Taxi Online – aplicatie taxi Cluj?

0 Shares
0
0
0

Foarte multi utilizatori de telefoane si tablete inca se mai intreaba de ce este necesar sa isi instaleze o aplicatie de taxi si care sunt avantajele pe care aceasta le ofera in conditiile in care pot pur si simplu sa sune la companiile de taxi.

Iti explicam in cele ce urmeaza de ce este recomandat sa apelezi la aplicatie taxi Cluj si care sunt avantajele pe care aceasta ti le ofera in raport cu toate celelalte moduri de a apela un taxi si de a obtine o masina care sa te duca la destinatie.

Este mai simplu sa obtii un taxi

Tot ce trebuie sa faci este sa intrii in aplicatia instalata in telefon sau in tableta, sa introduci datele solicitate sau sa activezi localizarea ta pe harta si sa soliciti un taxi. Nu mai trebuie sa suni si sa stai in asteptare pana cand un operator iti poate raspunde, nu mai este necesar sa mergi tot orasul pe jos pentru a gasi o statie de taxi in care nu se afla nimeni pentru ca masina dorita este la o simpla atingere a ecranului.

Aplicatia se instaleaza rapid

Pentru a instala aplicatia trebuie doar sa intrii in magazinul Google Play sau sa intrii in magazinul Apple Store daca ai iPhone si poti descarca de acolo aplicatia Taxi Online Cluj. Aceasta aplicatie nu ocupa mult spatiu si va fi gata instalata in doar cateva secunde, ceea ce inseamna ca efortul pe care tu il depui este minimi, iar dupa instalare te vei bucura de o aplicatie moderna. Aceasta a fost creata de programatori cu experienta si este testata indelung pentru a nu exista probleme in timpul utilizarii.

Eviti dispecerii nervosi si discutiile in contradictoriu

Stim cu totii ca atunci cand stai 10 minute in asteptare pentru ca un dispecer sa iti raspunda, atunci cand o face este foarte usor sa ii raspunzi enervat si sa il scoti din sarite, caz in care discutia va fi una deloc profesionala. Daca acesta iti comunica si faptul ca are o masina disponibila in 10 minute probabil ca vei avea tendinta sa tipi la el si sa iti versi frustrarile desi nu este vina lui. In acest mod si tu si el va veti strica ziua, ceea ce nu este de dorit. Cu o aplicatie vei vedea exact cand ajunge masina la tine si nu trebuie sa stai afara in ploaie sau in ger in asteptarea ei.

Stii costurile estimative

In functie de destinatia pe care o introduci ti se vor comunica costurile estimative, asta pentru ca tu sa poti refuza cursa daca nu se incadreaza in bugetul tau. Este vorba doar de estimari pretul final putand sa suporte unele modificari atunci cand o persoana intarzie foarte mult sau in momentul in care drumul este deviat pe rute ocolitoare din cauza unor evenimente aparute in trafic, cum ar fi accidentele, paradele, festivalurile stradale sau inchiderea temporara a unor tronsoane de drum pentru reparatii sau din alte motive.

0 Shares
You May Also Like