Designeri Indieni pret a porter care au influentat acest trend

0 Shares
0
0
0

O data la un moment dat, hainele de designer insemnau o plimbare in zona de haute couture, colectii care erau departe de a ajunge la masa, fire pe care le puteai gasi numai in reviste de moda lucioase sau vpe care le vedeai la vedetele tale preferate la televizor. Apareau tot felul de rochii de seara lungi  si alte haine la care nu aveai acces.

Deplasati-va rapid pana in prezent si tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti intr-un magazin si sa ridicati hainele de pe linia prêt-à-porter a designerilor preferati fara sa va ganditi de doua ori.

Piata de imbracaminte din India s-a schimbat drastic in ultimii cativa ani, iar piata de moda de lux, odata inchisa, este acum deschisa si accesibila tuturor. Un studiu recent ASSOCHAM si Da Bank arata ca cresterea veniturilor si a aspiratiilor ar putea determina cresterea cheltuielilor de consum in India de patru ori pana la aproximativ 4 trilioane de dolari SUA pana in anul 2017.

Acelasi raport estimeaza, de asemenea, ca piata de lux din India va creste de la 14 miliarde USD la 18 miliarde de dolari pana in 2017, moda, mecanica fina si automobilele fiind segmentul cu cea mai rapida crestere a pietei de lux. Si designerii de moda profita din plin de acest lucru, atingand cu atentie clasa de mijloc urbana si cresterea lor are loc prin introducerea liniilor de pret prietenoase cu buzunarul.

Iata mai multi designeri care aduc ceva interesant in moda.

AND, Global Desi, Grassroot de Anita DongreDesigner – Linia de preturi a Anitei Dongre este un mare succes printre consumatori. Compania ei, Casa Anita Dongre Limited, este foarte valoroasa si gazduieste trei branduri – si cu linia ei de imbracaminte chic, contemporana occidentala pentru femei, Global Desi – o linie de ansambluri boho-chic tinere, libere, vibrante, si eticheta de lux, Anita Dongre, care ofera elemente uimitoare, curate ca si aspect pentru mirese, ocazie, zi, si pentru barbati.

De asemenea, detine si deseneaza piese pentru Pinkcity, o marca de bijuterie fina jadau realizata manual.

Planuri de extindere: Anita Dongre spera sa aduca cifra de afaceri a companiei pana la Rs 1.000 crore pana la sfarsitul urmatorului sezon.

LABEL de Ritu Kumar a lansat in 2002, linia de productie a lui Ritu Kumar LABEL care se afla deja la nivel mondial, cu o a doua deschidere a magazinului la Dubai City Festival Mall recent. Marca, in conformitate cu premiul Padma Shri Ritu Kumar, este un brand de designer pentru tinerii indigeni din mediul urban – o marca de moda pentru tineret pentru grupa de varsta de 20-30 de ani. Desi influentele sale sunt globale, identitatea sa provine de la designul indian.

LABEL a fost extins la 12 puncte de vanzare exclusive intre octombrie 2015 – martie 2016. LABEL se vinde din majoritatea magazinelor Ritu Kumar, precum si unele magazine independente

Graficul de crestere: in 2015 si 2016, LABEL a inregistrat o crestere rapida cu o rata de crestere de aproximativ 30% pe an, iar vanzarile sale online prin intermediul platformei de comert electronic cresc rapid.

0 Shares
You May Also Like